ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Θα πάρει τελικά τον Σάκη η Μαριαλένα; Όλη η αλήθεια από τη γιαγιά της

Instagram.com/survivorgreece

Τι έχει πάθει ο κόσμος; Γιατί όλοι ρωτούν το σόι της Μαριαλένας Ρουμελιώτη του Survivor αν θα παντρευτεί τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είναι πρώην σύντροφός της και νυν συμπαίκτης της; Τι καούρα μας έχει πιάσει ξαφνικά και οι δημοσιογράφοι στήνουν καραούλι στους συγγενείς μιας παίκτριας reality όχι για να ρωτήσουν αν την βλέπουν να κερδίζει, αλλά αν θα βγει νύφη από αυτό; Μήπως αντί για το Survivor βλέπουμε το Power of Love τελικά;

Το Survivor έχει φανατικό κοινό και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης έχουν φανατικούς υποστηρικτές και φανατικούς πολέμιους. Ανάμεσα στους υποστηρικτές τους είναι και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έχει βαλθεί να τους παντρέψει. Ο Τριαντάφυλλος, που αποχώρησε εδώ και λίγες εβδομάδες από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, βρέθηκε στο σπίτι της μητέρας της Μαριαλένας, Γεωργίας. Κι εκεί βρέθηκαν και οι τηλεοπτικές κάμερες.

Η μητέρας της παίκτριας του Survivor, απάντησε στους δημοσιογράφους σε ερωτήσεις για την κόρη της και για το αν πιστεύει ότι η σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη, που ξανασυναντήθηκαν στο Survivor, θα καταλήξει σε γάμο. Ο Τριαντάφυλλος φώναζε από το βάθος ότι εκείνος θα τους παντρέψει και η μητέρα της Μαριαλένας σημείωσε: «Να τους παντρέψει. Άμα τον θέλει η κόρη μου, μεγάλη κοπέλα είναι».

Η γιαγιά της Μαριαλένας μάλλον ανήκει στους «πολέμιους» ενός ενδεχόμενου επανασύνδεσης. Τι μάλλον δηλαδή, ξεκάθαρα απέναντί της θα τη βρει η Μαριαλένα στο υποθετικό σενάριο που εξετάζουμε. Θα το διαπιστώσεις στο παρακάτω video από την εκπομπή «Πρωινό».

«Είναι ζόρικη η εγγονή μου. Τον Σάκη τον ξέρω, είναι δυναμικός, την προστατεύει πάρα πολύ μέχρι εκεί, όχι παραπέρα. Όχι για γαμπρός. Άμα έρθει ο Τριαντάφυλλος θα τον τσακώσω και θα τον δείρω που θέλει να τους παντρέψει. Δεν θα αφήσουμε τη Μαριαλένα να ξαναείναι μαζί με τον Σάκη. Είναι μικρή ακόμα, θα ανοίξει σχολή, έχει μέλλον ακόμα. Πήρε την προίκα της, πήγε έμεινε μαζί του και μετά την έβγαλε έξω από το σπίτι», είπε η 88χρονη γιαγιά της Μαριαλένας.

Κι αναρωτιέμαι εγώ μετά απ’ όλα αυτά. Σε ποια εποχή ζούμε; Η τηλεόραση μας λέει πώς μάλλον διανύουμε την εποχή των 60s μιλώντας για προικιά, για κουμπαριές και για οικογένειες που διαλέγουν μαζί με τα παιδιά τους γαμπρούς και τις νύφες τους. Το ημερολόγιο μου λέει 2021. Κάτι έχει πάει πολύ στραβά. Και για πρώτη φορά δεν μου φταίνε οι αντιλήψεις των ανθρώπων και οι απόψεις της 88χρονης γιαγιάς της Μαριαλένας. Πόσο να απομακρυνθούν πια από τα δικά της βιώματα; Μου φταίνε οι κάμερες, τα αμέτρητα μικρόφωνα μπροστά της που ρωτούν για έναν υποθετικό γάμο, εν είδη χιούμορ. Δεν είναι πλάκα, είναι έκθεση, ανεπανόρθωτη.

Δεν είναι αστεία ερώτηση «Τι θα πείτε αν θέλει να τον παντρευτεί;», είναι μέγιστος αναχρονισμός. Ποιον αφορά, πέρα από την ίδια, το ποιον θα παντρευτεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη; Ποιον αφορά αν θα παντρευτεί ή θα κάνει σύμφωνο συμβίωσης ή δεν θα κάνει γάμο ποτέ; Γιατί επιμένουμε να γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, όταν οφείλουμε αν θέλουμε μια μέρα να μπορούμε να είμαστε ελεύθεροι για τις δικές μας επιλογές, να αφήσουμε την ίδια ελευθερία και για τους άλλους; Δεν είναι όλα αστεία. Δεν έχει πλάκα να αφήνεις μια γιαγιά να μιλάει για την προίκα της εγγονής της και το αν μια σχέση της δεν λειτούργησε. Είναι κλειδαρότρυπα. Κι όσο στριμωχνόμαστε να κοιτάξουμε μέσα από αυτή, τόσο τα ρολόγια γυρνούν ώρες, μέρες, χρόνια πίσω.