ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης ζήτησε να βγει υποψήφιος στη θέση της Μαριαλένας και το Twitter τον δίκασε

Instagram.com/survivorgr

Σε μια χρονιά που ο διχασμός είναι φανερός σε όλα τα επίπεδα στην κοινωνία, θα μπορούσαμε άνετα να πούμε ότι έχουμε την τηλεόραση που μας αντανακλά περισσότερο. Και σε αυτήν, βασιλεύει το Survivor. Μια δυο μέρες μετά τις μεγάλες αποχωρήσεις κυλάνε όλα μέλι – γάλα και μετά τα στρατόπεδα χωρίζονται ξανά. Αυτή τη φορά από τη μία βρίσκονται ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι από την άλλη οι “Amigos para Siempre”.

Ναι, στο Survivor δεν υπάρχουν λιοντάρια πια, ούτε «Μπλε» και «Κόκκινοι», αλλά τα στρατόπεδα παραμένουν χωρισμένα. Στο «Συμβούλιο του νησιού» του επεισοδίου της Τρίτης 8 Ιουνίου, ήταν εμφανή. Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος. Με τις Καρολίνα και Ελένη της παρέας- ομάδας- κλίκας, όπως θες πες το, των “Amigos” να έχουν ήδη αναδειχθεί υποψήφιες προς αποχώρηση τις προηγούμενες ημέρες, οι καμπάνες ξεκίνησαν να ηχουν για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο Ηλίας Μπόγδανος αποφάσισε τελικά να θέσει ως υποψηφία προς αποχώρηση τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να κάνει μία ακόμα ανατροπή στο Survivor.

«Στο ζητάω σαν χάρη. Θέλω να πάρω τη θέση της Μαριαλένας. Είναι το άλλο μου μισό και θα ήθελα να μη βγει εκείνη στον τάκο», είπε ο Σάκης Κατσούλης, θεωρώντας ίσως ότι προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στο τηλεοπτικό κοινό του Survivor. Η Μαριαλένα δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με αυτή την πρόταση και τελικά δεν συμφώνησε ούτε ο Ηλίας Μπόγδανος ώστε να αλλάξει την αρχική του υπόδειξη.

Κατά τα άλλα ο Σάκης Κατσούλης επανέλαβε μιλώντας στο «Συμβούλιο του Νησιού» στο Survivor ότι δεν παρακολουθούσε το reality επιβίωσης πριν μπει σε αυτό, η Μαριαλένα δήλωσε ότι ο Σάκης σαν άντρας προσπαθεί να προστατέψει το σπίτι τους και ότι συγκινήθηκε με την αυτοθυσία του. Το Twitter πάλι δεν συγκινήθηκε καθόλου.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή και επεσήμαναν ότι αυτού του είδους οι ιπποτισμοί στην πραγματικότητα υποτιμούν τη δύναμη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Άλλοι σημείωσαν ότι αν η αγάπη ήταν το αληθινό κίνητρο που οδήγησε σε αυτή την πρόταση που έκανε ο Σάκης Κατσούλης στον Ηλία Μπόγδανο στο Survivor, αυτή όφειλε να γίνει κατ ιδίαν πρίν το «Συμβούλιο του νησιού». Άλλοι διέκριναν υποκρισία καθώς μια αντίστοιχη κίνηση του James Καφετζή προς τον Νίκο Μπάρτζη είχε χαρακτηριστεί «ψεύτικη» από το «στρατόπεδο» τότε του Σάκη Κατσούλη.

Ο Σάκης Κατσούλης δεν αντιμετωπίστηκε ως ιππότης από το Twitter

Oι αλλαγές στον προγραμματισμό του Survivor

Νωρίτερα ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε ότι θεωρεί ότι η Μαριαλένα καθοδηγεί τον Σάκη, ενώ η Καρολίνα πιστεύει ότι ο Σάκης τα κάνει όλα για να φαίνεται ήρωας. Όσο για τους 5 “Amigos” η Μαριαλένα είπε στην κάμερα της παραγωγής ότι πιστεύει ότι κάνουν παρέα την Ελένη μόνο για τις ψήφους. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε, στον Άγιο Δομίνικο.

Οι μόνες ουσιαστικές ανατροπές στο Survivor ήρθαν στο πρόγραμμα των αγωνισμάτων και της ημέρας που θα πραγματοποιείται το Συμβούλιο Αποχώρησης. Σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό, κάθε Κυριακή θα διεξάγονται διεθνείς αγώνες με τη συμμετοχή Τούρκων και Ρουμάνων παικτών ενώ θα παρακολουθούμε τα αγωνίσματα ασυλίας τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη. Η επόμενη αποχώρηση από το Survivor θα προβληθεί την Κυριακή 13 Ιουνίου.