ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor Spoiler: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Instagram.com/survivorgr

Η «Κόκκινη» ομάδα του Survivor ήταν αυτή που έχασε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Απριλίου. Οι παίκτες της κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο παίκτης που θα τεθεί στην διάθεση του κοινού προκειμένου να παραμείνει στο Survivor.

Στην πρώτη αυτή ψηφοφορία της εβδομάδας στο Survivor, δεν μπορούσε να ψηφιστεί ο Σάκης Κατσούλης, καθώς ήταν εκείνος που κέρδισε στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας που ακολούθησε. Η κίνηση του Σάκη Κατσούλη προκάλεσε νέες εντάσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Ο James Καφετζής ήταν εκείνος που είχε αποδεχτεί την πρόταση του Αλέξη Παππά να είναι συνυποψήφιοι προς αποχώρηση σε περίπτωση που χάσουν και οι δύο ομάδες από ένα αγώνισμα ασυλίας αυτή την εβδομάδα. Ο Νίκος Μπάρτζης είχε προκαλέσει τον Σάκη Κατσούλη να αποτελέσουν μαζί τους δύο ακόμα υποψήφιους της διαδικασίας. Με την κίνησή του αυτή ο Σάκης Κατσούλης απέκλεισε ένα ενδεχόμενο, στο οποίο οι συμπαίκτες του στην «Κόκκινη» ομάδα είχαν εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία τους.

Οι εντάσεις κορυφώθηκαν καθώς ο James Καφετζής χαρακτήρισε «αδύναμο» παίκτη τον Τριαντάφυλλο με τον τελευταίο να εξεγείρεται και να απαντά στα «γαλλικά» στον αντίπαλό του της «Κόκκινης» ομάδας, τον οποίο αργότερα χαρακτήρισε «εχθρό» του. Σε αυτό το κλίμα οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο «Συμβούλιο του νησιού» του Survivor, απ’ όπου ο Τριαντάφυλλος αναδείχθηκε και πάλι, για 8η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση από τη διαδικασία ψηφοφορίας της «Κόκκινης» ομάδας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος, λίγο μετά την ανάδειξη του Τριαντάφυλλου ως πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση στο Survivor, μέσω Twitter προχώρησε σε μία αποκάλυψη. Σύμφωνα με το spoiler που έκανε στο Twitter, η «Κόκκινη» ομάδα του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι αυτή που χάνει και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Όπως έγραψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, οι δύο υποψήφιοι που συμπληρώνουν την τριάδα των υποψήφιων της «Κόκκινης» ομάδας είναι ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο τελευταίος σχεδόν ισοψήφισε με τον Τριαντάφυλλο και στην πρώτη ψηφοφορία.

Αν το spoiler επιβεβαιωθεί τότε η ψηφοφορία του κοινού αναμένεται να φέρει μεγάλες εξελίξεις στην «Κόκκινη» ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς έχουν επανειλλημένα επιβιώσει από τις ψηφοφορίες στα «Συμβούλια αποχώρησης», ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένας συμπαθής παίκτης τόσο στο κοινό όσο και σε μέλη των δύο ομάδων του Survivor. Μια ενδεχόμενη αποχώρησή του, σίγουρα θα προκαλέσει τριγμούς στην ομάδα του.