ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Δυσμενείς μεταθέσεις μελών της παραγωγής για διαρροές στον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή;

Instagram.com/survivor.gr

Έντονα ενοχλημένος είναι σύμφωνα με το Πρωινό, ο Acun Ilicalι, λόγω διαρροών που έχουν σημειωθεί από μέλη της παραγωγής του Survivor προς δύο παίκτες της «Μπλε» ομάδας. Ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής, σύμφωνα με όσο ειπώθηκαν στο Πρωινό, λαμβάνουν πληροφορίες αλλά και φαγητό από μέλη της παραγωγής. Ο Acun το έμαθε, άστραψε και βρόντηξε.

Ο Αλέξης Μίχας ήταν εκείνος που μετέδωσε το δικό του ρεπορτάζ για τις αναταραχές που έχουν δημιουργηθεί στην παραγωγή του Survivor, στην εκπομπή «Πρωινό». Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος: «Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής είχαν πληροφορίες για το τί γίνεται έξω, στην Ελλάδα, και έβρισκαν φαγητό. Γι’ αυτό “κατηγορήθηκαν” κάποια μέλη της παραγωγής και είχαμε δυσμενείς μεταθέσεις. Έλληνες, μέλη της παραγωγής, έφυγαν για το τουρκικό και το ρουμανικό Survivor και αντίστοιχα οι θέσεις αυτές καλύφθηκαν από Τούρκους και Ρουμάνους».

«Έδιναν πληροφορίες στον Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζή για όσα γίνονται στην Ελλάδα, ενώ τους έδιναν και φαγητό», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος. «Ο Acun Ilicali είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από το κομμάτι των διαρροών. Θεωρεί πως είναι σε ένα κομβικό σημείο το παιχνίδι και με αυτές τις διαρροές αλλάζει η στάση των παικτών από εδώ και πέρα. Εάν συνεχιστούν οι διαρροές θα γίνουν απολύσεις στο Survivor μέσα στις επόμενες μέρες», συμπλήρωσε.

Κινδυνεύουν με αποβολή οι δύο παίκτες του Survivor;

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου διέψευσε τις φήμες που θέλουν τους δύο παίκτες του Survivor να κινδυνεύουν με αποβολή. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται και οι δύο παίκτες παραμένουν στην παραλία, όπου στο επεισόδιο της Δευτέρας 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Στο επεισόδιο αυτό θα δούμε και την εξέλιξη της πρόκλησης του Αλέξη στον James. Ο πρώτος πρότεινε στον δεύτερο αν χάσουν και οι δύο ομάδες να βγουν οι δυο τους υποψήφιοι προς αποχώρηση και να αφήσουν το κοινό να αποφασίσει. Ο Τζέημς δέχτηκε την πρόκληση του Αλέξη.