ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος εξόργισε το Twitter

Instagram.com/survivor.gr

Ο Τριαντάφυλλος είναι για 8η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor. Κι ενώ στο επεισόδιο της Δευτέρας 19 Απριλίου πάλεψε να πάρει την ατομική ασυλία, θέλοντας μάλιστα να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση έναν από τους πιο καλούς παίκτες της ομάδας του, τον Ηλία Μπόγδανο, την Τρίτη 20 Απριλίου ένιωσε πως για το καλό της «Κόκκινης» ομάδας, θα ήταν καλό να αποχωρήσει ο ίδιος.

Η «Κόκκινη» ομάδα ήταν και πάλι αυτή που βίωσε την ήττα στο αγώνισμα ασυλίας του reality επιβίωσης. Ο Τριαντάφυλλος αγωνίστηκε αυτή τη φορά στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor και μάλιστα σε ένα run του έφτασε κοντά στη νίκη.

Ένα στιγμιότυπο που κατέγραψε η κάμερα, ενώ ο Τριαντάφυλλος έπαιζε ενάντια στον Κώστα Παπαδόπουλο της «Μπλε» ομάδας του Survivor ήταν αρκετό για να πάρει φωτιά το Twitter. Σε αυτό ενώ ο Τριαντάφυλλος δεν είχε ρίξει αρκετά από τα τουβλάκια του τελικού στόχου, όταν τον πλησιάζει για να μαζέψει τα σακίδια που πετούσε, «πέφτουν» σχεδόν μαγικά. Το στιγμιότυπο αναπαράχθηκε με σχόλια το ίδιο έντονα με το παρακάτω.

O Τριαντάφυλλος έριξε «μαγικά» τα κυβάκια του στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor

Το επίμαχο στιγμιότυπο σχολιάστηκε και το πρωί της Τετάρτης, 21 Απριλίου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

Μετά την ήττα της ομάδας του στο Survivor, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε πώς έχει κουραστεί πλέον από τις ήττες του, τις ήττες της ομάδας του και να βλέπει θλιμμένα τα πρόσωπα των συμπαικτών του. Δήλωσε στον καλό του φίλο, Αλέξη Παππά ενώ η κάμερα τους κατέγραφε ότι θα ζητήσει από τον κόσμο να μην τον στηρίξει σε αυτή την υποψηφιότητά του, ενώ το ίδιο επανέλαβε αργότερα και στους συμπαίκτες του αλλά και στο «Συμβούλιο του Νησιού». Συνυποψήφιοί του προς αποχώρηση αναδείχθηκαν μέσα από την ψηφοφορία αλλά και καθ υπόδειξη του νικητή της ατομικής ασυλίας Σάκη Κατσούλη οι Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος αντίστοιχα.

H εκκλησή του στο κοινό

«Για όλους στενοχωριέμαι, αυτή την ομάδα την αγαπάω, αυτά τα παιδιά τα αγαπάω. Σαν μεγαλύτερος θα ήθελα να βγω μπροστά σήμερα. Για το καλό της ομάδας μου θα πρέπει να φύγω για να μπορέσει η ομάδα να φέρνει νίκες και στα έπαθλα να είναι χαρούμενη. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να στηρίξει με όλο του το είναι τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Και να μην στηρίξει εμένα. Θα ήθελα να παραμείνω αλλά επειδή αγαπάω την Κόκκινη ομάδα, θα πρέπει να φύγω εγώ. Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη της ομάδας. Δεν μπορώ να τα βοηθήσω τα παιδιά, είμαι ο πιο μεγάλος παίκτης εδώ, είμαι 43 χρονών. Είμαι ο πιο παλιός, θέλω να δυναμώσει η ομάδα και για να δυναμώσει πρέπει να φύγω», σημείωσε ο Τριαντάφυλλος στο «Συμβούλιο του Νησιού» στο Survivor.

Το Twitter έδωσε την δική του απάντηση και μάλλον είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν έπεισε όλους τους τηλεθεατές για την μεταστροφή του στο Survivor.