ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: O Τριαντάφυλλος για 7η φορά υποψήφιος και η Ελένη «δίκασε» τον Αλέξη

Instagram.com/survivorgr

Αν περίμενες κάποια πρωτοτυπία να συμβεί στο επεισόδιο της Τρίτης 13 Απριλίου στο Survivor, μάλλον θα έμεινες με την προσδοκία. Οι εντάσεις συνεχίστηκαν αμείωτες και οι στρατηγικές των παικτών του, συγκρούονταν από την αρχή μέχρι το τέλος. Κερασάκι στην τούρτα της πρωτοτυπίας μπορεί να θεωρηθεί η 7η υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

Το επεισόδιο του Survivor της Τρίτης 13 Απριλίου ξεκίνησε με τον James Καφετζή και το Νίκο Μπάρτζη να εκφράζουν την ενόχλησή τους για την επίθεση του Αλέξη Παππά προς τον πρώτο, το περιστατικό με το ψάρι που ο James πρόσφερε κι έπειτα πήρε πίσω από την ομάδα των «Κόκκινων» και τον χαρακτηρισμό «σάπια ντομάτα» προς το πρόσωπό του.

Κι ενώ εγώ απέναντι από την τηλεόρασή μου αναφωνούσα «Ακόμα για το ψάρι μιλάνε;», ο Ηλίας Μπόγδανος έδειξε να συντάσσεται με τους James και Νίκο μιλώντας για δημιουργία μεθοδευμένων εντάσεων εκ μέρους του Αλέξη Παππά.

Ο Αλέξης Παππάς αναδείχθηκε εκ νέου master mind της δημιουργίας εντάσεων όταν η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τη ρώτησε τι θα ψηφίσει πριν από το «Συμβούλιο του Νησιού» της προηγούμενης ημέρας. Κατάλαβε, όπως είπε ότι υπήρχε σκοπιμότητα στην ερώτησή της γιατί της πρότεινε να ψηφίσει τον James.

Η Ελένη Χαμπέρη και ο Παύλος Γαλακτερός κατηγόρησαν τον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο ότι βρίσκονται πίσω από το σχέδιο «μαγειρέματος ψήφων» με εκτελεστή τη Μαριαλένα. Ο Παύλος Γαλακτερός, στηρίζοντάς τη, σημείωσε ότι «Όλη αυτή η ανθρωποφαγία και η ίντριγκα με έχουν κουράσει πάρα πολύ» και κάπου ταυτιστήκαμε. Κι αν θες να μιλήσουμε για αληθινή πρωτοτυπία στο επεισόδιο του Survivor την Τρίτη 13 Απριλίου, αυτή είναι ότι οι νεότεροι παίκτες της «Μπλε» ομάδας διεκδίκησαν και πήραν τηλεοπτικό χρόνο για να κατηγορήσουν τους δύο παίκτες των «Κόκκινων».

To Twitter εκτίμησε δεόντως την στάση της Ελένης και του Παύλου στο Survivor

Στα περιστατικά στα οποία αναφέρθηκε η Ελένη Χαμπέρη, χώρεσε κι αυτό με πρωταγωνίστρια την Ελευθερία, η οποία είχε χάσει το αντιανεμικό της και το βρήκε στις κουβέρτες του Νίκου Μπάρτζη και του James Καφετζή και τους ρώτησε πώς βρέθηκε εκεί. Ο James και ο Νίκος ισχυρίστηκαν ότι για μία ακόμα φορά στοχοποιήθηκαν από την Ελευθερία, που προσπάθησε για δεύτερη φορά να τους βγάλει κλέφτες.

Το αγώνισμα ασυλίας πάντως, έληξε με νίκη των «Μπλε» ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος από την «Κόκκινη» ομάδα, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ηλίας Μπόγδανος επανήλθε στον αγώνα ατομικής ασυλίας και τον κέρδισε.

Το «Συμβούλιο του Νησιού», ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με εντάσεις. Η απομωνομένη Μαριαλένα μπήκε στο στόχαστρο, ενώ οι «Κόκκινοι» μπήκαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν εκείνοι που υπέδειξαν ακόμα δύο υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor.

Η «Κόκκινη» ομάδα ψήφισε για 7η φορά τον Τριαντάφυλλο. Το ρεκόρ που κρατάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος από το πρώτο Survivor, με τις 9 υποψηφιότητές του προς αποχώρηση, αρχίζει και απειλείται από τον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε με χαμόγελο το γεγονός ότι είναι για 7η φορά στην διάθεση του κοινού που θα κρίνει αν θα παραμείνει στο Survivor. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον γιο του, Νικόλα, ο οποίος είχε γενέθλια και η συγκίνησή του ήταν εμφανής.

O Ηλίας Μπόγδανος επέλεξε ως νικητής της ατομικής ασυλίας την Ελευθερία Ελευθερίου ως συνυποψήφιά του. Ο Νίκος Μπάρτζης αντίστοιχα μετά την προηγούμενη ανάδειξη του Κώστα Παπαδόπουλου ως υποψήφιου προς αποχώρηση από την ομάδα του, πρόσθεσε στους υποψήφιους τον Παύλο Γαλακτερό.