ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η Μαριαλένα έπαθε «Τριαντάφυλλο» και μιλούσε μόνη της

Instagram.com/survivorgr

Το Survivor συνεχίζεται με μία νέα παίκτρια να νιώθει ότι βρίσκεται σε απομόνωση. Μετά τον Τριαντάφυλλο που είχε απομωνωθεί στους παλιούς «Κόκκινους» και μιλούσε σε ένα κούτσουρο μετά από μία ήττα της ομάδας τους, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έχει όπως φαίνεται απομωνωθεί από την ομάδα των «Μπλε».

Τα πειστήρια για την απομόνωση που νιώθει ότι βιώνει η Μαριαλένα, δόθηκαν στο επεισόδιο του Survivor την Τρίτη 13 Απριλίου, στο οποίο η παίκτρια πριν το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας, εμφανίστηκε να μιλά μόνη της μπροστά από την καλύβα της «Μπλε» ομάδας στην «αόρατη» ομάδα της. Η Μαριαλένα έλεγε εμψυχωτικά λόγια στον εαυτό της για το αγώνισμα που θα ακολουθούσε, ενώ οι κάμερες την κατέγραφαν να αλλάζει θέσεις μπροστά στη φωτιά και να ρωτάει και να απαντάει μόνη της. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Ελευθερία Ελευθερίου που περνούσαν από το σημείο, σταμάτησαν νιώθοντας έκπληξη και συζήτησαν το θέμα της απομόνωσής της μαζί της.

Η Μαριαλένα μιλούσε μόνη της γιατί η ομάδα της στο Survivor την έχει στο περιθώριο

Λίγη ώρα αργότερα πάντως, η «Μπλε» ομάδα αποκάλυψε την αιτία της στάσης της. Η Ελένη Χαμπέρη μιλώντας στην κάμερα, ανέφερε ότι η Μαριαλένα την πλησίασε και της πρότεινε σε περίπτωση που χαθεί και η δεύτερη ασυλία για την ομάδα τους, να ψηφίσει τον James, ενώ οι «Μπλε» υποψιάστηκαν ότι σε αυτό είχε βάλει το χέρι του και ο Αλέξης Παππάς.

Το αγώνισμα ασυλίας είχε ως νικητές τους «Μπλε» τελικά, αλλά η ένταση μεταξύ της Μαριαλένας και των συμπαικτών της συνεχίστηκε και στο «Συμβούλιο του Νησιού» του Survivor.

Η Μαριαλένα αναφέρθηκε στον James και στο πώς έμαθε από παίκτες της «Κόκκινης» ομάδας ότι εκείνος προσπαθούσε να τους πείσει να χάσουν και τα δύο αγωνίσματα ασυλίας της εβδομάδας για το καλό της ομάδας τους. Η Μαριαλένα ζήτησε από την «Κόκκινη» ομάδα να το επιβεβαίωσει κι αφού κανείς δεν παραδεχόταν ότι της είχε πει κάτι τέτοιο, σημείωσε ότι το έμαθε από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, χωρίς ωστόσο να της το πει ο ίδιος.

Δεν ξέρω αν εσύ κατάλαβες κάτι απ’ όλα αυτά πέρα από το γεγονός ότι η διάσπαση μεταξύ της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και της «Μπλε» ομάδας του Survivor είναι δεδομένη. Το τελευταίο το αναγνώρισε και το Twitter στο οποίο η Μαριαλένα στο επεισόδιο της Τρίτης 13 Απριλίου είχε την τιμητική της.

To Twitter δείχνει τα «δόντια» του στη Μαριαλένα