ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έφαγε επική τούμπα και το Twitter πήρε φωτιά

Instagram.com/survivorgreece

Ο Τριαντάφυλλος, στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας 1η Μαρτίου, θα μπορούσε να είναι η προσωποποίηση του 2020 αλλά και του 2021, όπως πολλοί σχολίασαν στο Twitter. Όχι άδικα, καθώς ένα απρόοπτο και συνάμα τραγελαφικό συμβάν έλαβε χώρα στην καλύβα της κόκκινης ομάδας με τον Τριαντάφυλλο πρωταγωνιστή. Λυθήκαμε στα γέλια μαζί με τους συμπαίκτες του τραγουδιστή και το Twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τριαντάφυλλος σηκώθηκε μέσα στα άγρια χαράματα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είχαν πέσει για ύπνο. Το απόλυτο σκοτάδι και η ισορροπία δεν είναι καλός συνδυασμός και η επική τούμπα του τραγουδιστή είναι η απόδειξη.

Ο Τριαντάφυλλος έπεσε πάνω στην Ελένη Χαμπέρη

Το επικό βίντεο, λοιπόν, δείχνει τον Τριαντάφυλλο να έχει σηκωθεί όρθιος και να προσπαθεί να βγάλει το παντελόνι του, καθώς η επιθυμία για τουαλέτα ήταν έντονη, όπως ο ίδιος ανέφερε την επόμενη μέρα. Προσπάθεια όχι και τόσο πετυχημένη καθώς έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω στην Ελένη Χαμπέρη, την καινούργια παίκτρια της κόκκινης ομάδας και στη συνέχεια προσγειώθηκε στο σανίδι της καλύβας.

Φυσικά ο έντονος θόρυβος ξύπνησε τους συμπαίκτες του, οι οποίοι στην αρχή φοβήθηκαν. «Τι έγινε;», ακούγεται μία φωνή να λέει και ο Τριαντάφυλλος απαντά «Τίποτα». Και οι ψίθυροι συνεχίζονται με τους περισσότερους παίχτες να έχουν λυθεί στα γέλια.

Ένα τέτοιο σκηνικό, φυσικά, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και να μην σχολιαστεί, πόσο μάλλον στο Twitter. Οι χρήστες, όπως ήταν λογικό, δεν έχασαν την ευκαιρία και έκαναν χαμό με το εν λόγω στιγμιότυπο. Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο επικά σχόλια.