ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Ανθή Σαλαγκούδη για τον Τριαντάφυλλο: «Έχει πει ότι εξαιτίας του πατέρα μου μένω στο Survivor»

Instagram.com/survivorgreece

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μία παίκτρια στο φετινό Survivor που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις κυρίως στα social media. Η απόδοσή της στα αγωνίσματα που κυμαίνεται από κακή ως μέτρια και οι νίκες που έχει φέρει στις ομάδες των «Διασήμων» αρχικά και των «Κόκκινων» στη συνέχεια είναι πραγματικά λίγες. Το Twitter σε κάθε της εμφάνιση παίρνει φωτιά, και η συζήτηση σχεδόν πάντα περιλαμβάνει τον υψηλό μισθό της και το πολιτικό παρελθόν του πατέρα της, Γιώργου Σαλαγκούδη.

Αν η Ανθή Σαλαγκούδη διάβαζε τα σχόλια που είχαν γίνει στο Twitter για εκείνη όταν αναδείχθηκε η δημοφιλέστερη παίκτρια της ομάδας της από το κοινό, σίγουρα θα έπεφτε από τα σύννεφα. Η Ανθή Σαλαγκούδη περίμενε ότι δεν θα κριθεί από το κοινό για κάτι πέρα από την ύπαρξή της στο παιχνίδι. Όχι για τη δουλειά του πατέρα της, ούτε για την δύναμη των πολιτικών στην Ελλάδα. Ίσως θα έπρεπε να είναι αυτονόητο κάτι τέτοιο για τα παιδιά των πολιτικών, αλλά σίγουρα δεν είναι το αναμενόμενο. Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν ήρθε -ακόμα- αντιμέτωπη με αυτά τα σχόλια του Twitter. Ενημερώθηκε όμως για αντίστοιχα σχόλια που έχουν γίνει για εκείνη από έναν συμπαίκτη της. Πιο συγκεκριμένα από τον Τριαντάφυλλο.

H Ανθή Σαλαγκούδη και ο έντονος διάλογος με τον Περικλή Κονδυλάτο πριν αποχωρήσει από το “Survivor”

Η Ανθή Σαλαγκούδη συζητούσε με τον Περικλή Κονδυλάτο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, για τις υποψηφιότητες τους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. «Εγώ είμαι κάθε φορά προτεινόμενη οπότε δεν υπήρχε κάποια ανατροπή στο χθεσινό συμβούλιο σε ό,τι αφορά εμένα», σημείωσε η Ανθή Σαλαγκούδη. «Εγώ δεν σε είχα μέσα στα φαβορί», εξήγησε εκείνη στον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος ήταν τελικά εκείνος που αποχώρησε.

«Αγωνιστικά είμαι αδύναμη, που το χρησιμοποιού όλοι. Άλλοι σαν λόγο και άλλοι σαν πρόσχημα. Είμαι όμως αγωνιστικά η πιο αδύναμη, από τις κοπέλες», συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη. «Δεν με πειράζει να κατηγορηθώ για συναισθηματισμό. Ας ειμαι συναισθηματική, αλλά δεν μπορώ να μου το λέει αυτό ο Περικλής. Γιατί όταν είχε βγει με επτά ψήφους υποψήφιος, τον παρηγορούσα εγώ και ήταν απίστευτα συναισθηματικός και έξαλλος με τους συμπαίκτες», είπε στη συνέχεια στην κάμερα της παραγωγής του Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη.

Το παρασκήνιο και τα λόγια του Τριαντάφυλλου που έκαναν την Ανθή Σαλαγκούδη να τον ψηφίσει

Η συζήτηση συνέχισε σε έντονο ύφος. «Το θεωρώ πολύ τιμητικό που με έχει κρατήσει ο κόσμος. Είμαι στενοχωρημένη για άλλα πράγματα που συνέβησαν ρε Περικλή», σημείωσε η Ανθή Σαλαγκούδη και οι αποκαλύψεις ακολούθησαν στην κάμερα του Survivor.

«Μου έχουν μεταφερθεί κάποια λόγια του Τριαντάφυλλου, εδώ και καιρό, απλά επειδή δεν τον έχω ακούσει τον ίδιο να τα λέει, δεν ήθελα να το πω μέχρι τώρα. Είναι σχετικά με τον πατέρα μου. Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του, λέγοντας ότι εξαιτίας του μένω στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι άλλο. Υπονόησε διάφορα μού είπαν και ότι αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εγώ στο παιχνίδι», εξήγησε η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Άλλοι λένε γιατί δεν ψήφισες την Ανθή και εκτυλίσσονται διάφορα. Χθες ήρθε ο Κώστας και μου είπε ότι θα ψήφιζε τον Τριαντάφυλλο αλλά τελικά θα ψηφίσει εμένα. Όλα αυτά είναι πολύ έξω από μένα. Δεν έχω κάποια προσδοκία, αλλά επειδή ζω μαζί τους, όλο αυτό το παιχνίδι ή το συνωμοσιολογικό που γίνεται είναι πολύ έξω από μένα αλλά με αφορά συνεχώς», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη στον Περικλή Κονδυλάτο.

Η Ανθή Σαλαγκούδη ίσως δεν περίμενε την ένταση της με τον Περικλή Κονδυλάτο, λίγο πριν την αποχώρησή του από το Survivor και σίγουρα δεν περίμενε ο έτερος συμπαίκτης της, ο Τριαντάφυλλος να αναφέρεται στον πατέρα της, ως τον λόγο που εκείνη παραμένει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Γεγονός πάντως είναι ότι η Ανθή, παρέμεινε στο παιχνίδι και μετά από αυτό το Συμβούλιο Αποχώρησης. Κι αναμένουμε τη στιγμή που θα μιλήσει στον Τριαντάφυλλο για όλα αυτά.