ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Κουρεντή και Κατσαούνης αντιγράφουν βήμα-βήμα το περσινό ειδύλλιο; Το Twitter έχει τις αποδείξεις

Instagram.com/survivorgreece

Ακόμα ένα επεισόδιο που το ερωτικό – όπως φαίνεται – ειδύλλιο ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη που φαίνεται να χτίζει τις βάσεις του στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, απασχόλησε ιδιαιτέρως πολλούς από τους συμπαίκτες τους στο reality επιβίωσης, αλλά και το ελληνικό Twitter.

Παρά τις επανειλημμένες υποδείξεις των Διάσημων προς τη Μυριέλλα Κουρεντή, τους τσακωμούς και τις βαριές κουβένετες, η ίδια δεν υποχωρεί. Κι όπως η ίδια ανέφερε στην κάμερα του Survivor το βράδυ της Τρίτης, δεν πρόκειται να αποχωριστεί στιγμή το φυλαχτό που της δώρισε ο Γιώργος Κατσαούνης, το οποίο θα κρατήσει κρυφό από τους συμπαίκτες της.

«Αυτός είναι ο σταυρός, ο σπασμένος σταυρός που φορούσε μέχρι τώρα σε όλους τους αγώνες ο Γιώργος Κατσαούνης. Μου τον έδωσε όταν φεύγαμε από το συμβούλιο χθες. Ίσως θεώρησε ότι το κοχύλι δεν είναι αρκετό. Η αλήθεια είναι πως θα τον φοράω. Γιατί πιστεύω στην απόλυτα θετική ενέργεια και την καλοσύνη αυτού του ανθρώπου. Θα προτιμούσα να μην το πω σε κανέναν από την ομάδα μου για να μην προκαλέσω γι’ άλλη μια φορά κάτι που δεν θα ήθελα κι ελπίζω να μπορέσω να του το ανταποδώσω. Να του δώσω, ίσως κάτι δικό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Να υπενθυμίσουμε πως στο χθεσινό Συμβούλιο του νησιού, προέκυψε επίσης ότι η τελική τριάδα αποχώρησης η οποία αποτελείται από τον Βαλάντη, τη Μυριέλλα που συγκέντρωσε 6 ψήφους και την Ευρυδίκη ύστερα από υπόδειξη του Γιάννη Χατζηγεωργίου, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Το Twitter σχολιάζει το ερωτικό ειδύλλιο του Survivor (και αμφιβάλλει)

Το Twitter, φυσικά, ανέλαβε δράση και σχολίασε τις on camera δηλώσεις της Μυριέλλας Κουρεντή, κι όπως φαίνεται δεν πείστηκε για την αλήθεια του λόγου της. Ορισμένοι εντόπισαν και ομοιότητες με το ειδύλλιο του Σάκη και της Μαριαλένας που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο περσινό Survivor. Αληθινά λόγια από τη Μυριέλλα Κουρεντή, λοιπόν, ή υποκριτική ικανότητα;