ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Πότε θα γίνει ο live τελικός στην Ελλάδα;

Instagram.com/survivorgr

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του έχει μπει το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Σε λίγο καιρό θα μάθουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor που έχει διαρκέσει ήδη μισό χρόνο.

Πέντε παίκτες έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο κι εξακολουθούν να μάχονται στο Survivor για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο reality επιβίωσης ως το τέλος, μετά την αποχώρηση και της Ελένης Χαμπέρη. Οι πέντε παίκτες ξεκίνησαν την εβδομάδα τους στον Άγιο Δομίνικο διαχειριζόμενοι μία τροπική καταιγίδα και προετοιμάζοντας τους εαυτούς τους για τις τελευταίες ατομικές ασυλίες του Survivor. «Δεν ξέραμε τι να κάνουμε, πώς να προφυλαχθούμε. Ακούγαμε κεραυνούς, αστραπές! Δεν υπάρχει πια ο χώρος που καθόμαστε! Ήταν βιβλική η καταστροφή! Πραγματικά! Τέτοιο πράγμα ούτε στις αρχές», σημείωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος για την κακοκαιρία που έπληξε την παραλία.

Η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα είναι η τελευταία που θα πραγματοποιηθεί στο Survivor πριν τον ημιτελικό και τον τελικό που θα πραγματοποιηθούν ζωντανά στην Ελλάδα, όπως τους ενημέρωσε στο Συμβούλιο του Νησιού, που μεταδόθηκε την Δευτέρα 21 Ιουνίου, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

«Αν κάποιος παίκτης ή παίκτρια κερδίσει δύο ασυλίες το επόμενο ραντεβού είναι στα live στο Γαλάτσι. Αυτή η εβδομάδα είναι ο τελικός στόχος, ο λόγος για τον οποίο παλεύατε τόσους μήνες είναι αυτός.», σημείωσε ο Γιώργος Λιανός χαρακτηριστικά.

Το πρώτο αγώνισμα της εβδομάδας στο εντελώς ατομικό πλέον Survivor το κέρδισε ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία διατηρώντας αλώβητες τις 4 από τις 5 «ζωές» του στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βγήκε πρώτος εκτός μάχης κι ακολούθησαν ο Ηλίας και η Μαριαλένα η οποία ξέσπασε σε κλάματα με τον αποκλεισμό της. Τελευταίος αναμετρήθηκε ο Σάκης Κατσούλης με τον Γιώργο Κόρομι για να δεχθεί κι εκείνος την ήττα του.

«Μιλάμε για την τελευταία αποχώρηση πριν τους τελικούς του Survivor, πριν τα Live στο Γαλάτσι», σημείωσε ο Γιώργος Λιανός πριν ρωτήσει τον Σάκη Κατσούλη αν πιστεύει ότι θα ψηφιστεί. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος σημείωσε ότι όλοι αξίζουν να βρίσκονται στο reality επιβίωσης και στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι υποδεικνύει ως υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Happy Day” ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις αρχές του Ιούλιου. Ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 5 Ιουλίου.