ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Battle of the Couples: Μόλις παρακολουθήσαμε το πιο αηδιαστικό αγώνισμα στην ιστορία των realities στην Ελλάδα

Το Battle of the Couples είναι γεγονός. Βρίσκεται ανάμεσά μας και προβάλλεται στην prime time ζώνη του καναλιού. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 3 Μαρτίου τα ματάκια μας αντίκρισαν ένα από τα πιο αηδιαστικά αγωνίσματα που έχουν προβληθεί στα πλαίσια reality show που έχει προβληθεί στην Ελλάδα.

Δεν το είδες θα μου πεις και θα σε πιστέψω γιατί την ίδια ώρα απέναντι έδειχνε Survivor το οποίο άγγιξε το 60%. Όσο εσύ λοιπόν έβλεπε τον Τζέιμς, τον Νίκο, τη Μαριαλένα και τον Σάκη να σφάζονται όσο η Άννα Μαρία τους κοιτούσε σιωπηλή (γίνονται κι αυτά στις ζωντανές εκπομπές) τα ζευγάρια στο Battle of the Couples υποβάλλονταν σε δοκιμασία προκειμένου να κατοχυρώσουν τη θέση τους στη βίλα.

Παιχνίδι ζευγαριών σκέφτεσαι, θα τους βάλουν κάτι αγαπησιάρικο σκέφτεσαι. Λάθος σκέφτεσαι γιατί το αγώνισμα που είδαμε ήταν η απόλυτη αηδία. Χίλιες φορές να έτρωγαν κατσαρίδες και φίδια.

Σου κάνω μία σύντομη περιγραφή. Ο άντρας γέμιζε ένα ποτήρι με χυμό από μία κανάτα. Γέμισε μετά το στόμα του με τον χυμό από το ποτήρι και έτρεχε στη σύντροφό του.

Στο σημείο αυτό έριχνε τον χυμό από το δικό του στόμα στο δικό της κι εκείνη έτρεχε να φτύσει τον χυμό σε μία άδεια κανάτα. Κέρδιζε όποιο ζευγάρι γέμιζε πιο γρήγορα την άδεια κανάτα.

Στο Twitter ανακατεύτηκε το μέσα τους με τη δοκιμασία στο Battle of the Couples