ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος «αδειάζει» τον Ηλία Μπόγδανο πριν τον ημιτελικό

Instagram.com/george_asimakopoulos

Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor λίγο πριν διεξαχθεί ο ημιτελικός και ο τελικός του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή “Love It” για τον εαυτό του και την πορεία του στο παιχνίδι, αλλά και για τους συμπαίκτες του.

«Δεν περίμενα ότι θα κάτσω τόσους μήνες. Για μένα ήταν άθλος όλο αυτό», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος για την πολύμηνη παραμονή του στο Survivor. Ο ίδιος δήλωσε ότι νικητής του παιχνιδιού θα ήθελε να αναδειχθεί ο καλός του φίλος στο παιχνίδι, Γιώργος Κόρομι. «Ο Γιώργος Κόρομι για μένα θα ήθελα να είναι ο νικητής του Survivor, το λέω τόσο απλά, ωμά και χύμα γιατί είναι πραγματικός Survivor», εξομολογήθηκε.

Απαντώντας στην αγαπημένη ερώτηση των δημοσιογράφων για το Survivor, αυτή περί της αληθινής σχέσης του Σάκη και της Μαριαλένας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε ότι «μπορεί να είναι στρατηγική για να πάνε παρακάτω. Μπορεί να έχουν δει ότι αρέσει αυτό στον κόσμο, το να βλέπουν τον έρωτα».

«Αν είναι κάτι αληθινό θα κρατήσει και όταν οι κάμερες σβήσουν. Θεωρώ ότι ο Σάκης έχει παρακολουθήσει το Survivor, ξέρει πράγματα για τους στόχους, για τους ανθρώπους και πώς μπορεί να τους πλησιάσει», εξήγησε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Κι έπειτα ήρθε η σειρά να σχολιάσει τον Ηλία Μπόγδανο. Ως μέλος των Amigos, ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν σχεδόν μέχρι την τελευταία στιγμή του Survivor πολύ καλός φίλος με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι. Στα τελευταία επεισόδια οι δύο συμπαίκτες του έπαψαν να του μιλούν με αποτέλεσμα εκείνος να εμφανίζεται προβληματισμένος και ιδιαίτερα στενοχωρημένος στις δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής, σημειώνοντας μάλιστα ότι δεν ξέρει τι έχει κάνει και του συμπεριφέρονται έτσι.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, έδωσε τη δική του εκδοχή πετώντας τα δικά του «καρφιά» για τον πρώην φίλο και συμπαίκτη τους στο Survivor. «Μπορεί να άλλαξε η στάση του Ηλία Μπόγδανου απέναντί μας. Έχει γίνει ένας αγώνας που όλοι είδαμε ότι εγώ και ο Κόρο του δώσαμε ζωές του Ηλία να τον βοηθήσουμε επειδή είχε τέσσερις ζωές και ο Σάκης μία. Έπρεπε να το είχαμε χειριστεί αλλιώς το θέμα. Ο Ηλίας τα πάει καλά με όλους και ήξερε ότι δεν θα βγει υποψήφιος και έπαιζε εκ του ασφαλούς. Εκεί πειραχτήκαμε και είδαμε τη συμπεριφορά του Ηλία να αλλάζει. Μας άφησε στον πάγκο και πήγαινε μιλούσε με τον Σάκη, πράγματα που δεν τα είχε κάνει πιο παλιά», σημείωσε. «Είναι περίεργο ένας άνθρωπος να τα έχει καλά με όλους, ενώ έχει πει πράγματα γι’ αυτούς. Ο Ηλίας όταν έχασε την ασπίδα προστασίας των Amigos, ξεκίνησε να πλησιάζει τον Σάκη», πρόσθεσε εξηγώντας τα πράγματα από την δική του πλευρά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Δεν κάναμε κάτι στον Ηλία, αυτός μας έκανε. Μπορεί να είναι στρατηγική να φανεί αδύναμος, ότι βάλλεται. Έτσι κι αλλιώς ήταν όλη μέρα με την Μαριαλένα και τον Σάκη, οπότε εκεί που ήταν στεναχωρημένος μπορούσε να βρει ανθρώπους να μιλήσει», πρόσθεσε.