ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε και έκανε την πιο συγκινητική ανακοίνωση

Instagram.com/survivorgr

Το Survivor βρίσκεται στην τελική ευθεία του και το κοινό παρακολούθησε το βράδυ της Κυριακής 27 Ιουνίου την τελευταία αποχώρηση πριν τον ημιτελικό και τον τελικό του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο παίκτης του Survivor που αποχώρησε από το παιχνίδι, ενώ οι συνυποψήφιοί του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κόρομι συνεχίζουν να αποκαλούνται Survivors για λίγο καιρό ακόμη.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, επιθυμούσε να φτάσει στην τετράδα του Survivor ή ακόμα και στον τελικό, ωστόσο το κοινό είχε διαφορετική γνώμη. Ο Γιώργος Κόρομι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι οι τέσσερις παίκτες που συνεχίζουν στον ημιτελικό κι εκείνος τους αποχαιρέτησε κάνοντας την πιο συγκινητική δήλωση για τις απολαβές του από το Survivor.

«Πίστευα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρούσε. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος παράλληλα. Πίσω από την εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα. Θέλω τις απολαβές που έχω πάρει από το Survivor, να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο, γιατί καλό είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να υπάρχει εξέλιξη. Έχω περάσει διάφορα οικογενειακά προβλήματα και τώρα είμαι πιο δυνατός», είπε πριν αποχωρήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η κίνησή του αυτή, είναι ένα δείγμα για το τι ήθελε να κάνει με το τελικό έπαθλο, αν ήταν εκείνος που θα το κέρδιζε.

Όσο, λοιπόν, κι αν το Survivor παραμένει ένα σκληρό reality, όσο κι αν οι σχέσεις μεταξύ των παικτών δοκιμάζονται και τα σχόλια γίνονται αιχμηρά, τέτοιες κινήσεις δείχνουν και μία διαφορετική πλευρά του. Αυτή κατά την οποία τα έπαθλά του δίνουν τη δυνατότητα σε παίκτες να κάνουν κινήσεις που δεν θα μπορούσαν να κάνουν στην ζωή τους εκεί έξω με την ίδια άνεση.

Ο πατέρας του Γιώργου Ασημακόπουλου μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και η συγκίνησή του για την κίνηση του γιου του δεν μπορούσε να κρυφτεί. «Είναι πολύ καλό παιδί. Η κίνησή του μας τιμάει σαν οικογένεια. Το χθεσινό αποτέλεσμα τον αδικεί. Ένα παιχνίδι ήταν, τελείωσε. Δεν έχουμε επικοινωνήσει ακόμα, έχω αγωνία να τον ακούσω», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ασημακόπουλος.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε μοιραστεί με το κοινό σε παλιότερο επεισόδιο του Survivor τη δική του οικογενειακή εμπειρία με τον καρκίνο. Ένα από τα μικρότερα αδέρφια του είχε χάσει τη ζωή του από την ασθένεια κι αυτή η εμπειρία του δίδαξε πολλά.

«Εγώ έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου. Είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει στην παιδική μου ηλικία γι’ αυτό θέλω να κάνω συνέχεια τους γονείς μου περήφανους. Δεν θέλω να τους αποδείξω κάτι, ξέρω ότι αξίζω, απλά δεν θέλω να τους στεναχωρώ. Δεν θέλω να τους κάνω να νιώθουν άσχημα για μένα. Δεν ανέβαινα σε μηχανάκι για να μην χτυπήσω, να μην προκαλέσω κάποιο ατύχημα. Ήμουν πάντα στο αυτοκίνητο, έκανα τον σταυρό μου, έβαζα ζώνη και σκεφτόμουν μην πάθω κάτι και τους στεναχωρήσω», είχε πει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Είναι συναισθήματα πολύ περίεργα. Πραγματικά το λέω στον κόσμο, αγαπάτε τους γονείς σας γιατί δεν ξέρετε πότε και για πόσο θα τους έχετε και τα αδέρφια σας. Να σκεφτόσαστε μόνο τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Να μην τους στενοχωρείτε. Νιώθω ευγνώμων που έχω αυτή την οικογένεια», συμπλήρωνε ο πρώην παίκτης του Survivor.