ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: O Chris Σταμούλης αποκάλυψε πού πήγαν στην περίφημη βόλτα με τον Αλέξη Παππά

Instagram.com/survivorgr

Τον Chris Σταμούλη θα τον θυμάσαι στο Survivor όπως θυμάσαι όλους τους παίκτες του, με μούσια, ανακατεμένα μαλλιά και κάποια ταλαιπωρία στο πρόσωπο και το σώμα. Ε ήρθε ο καιρός να σου ξανασυστηθεί. Ο Chris Σταμούλης επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, ξυρίστηκε, χτενίστηκε και εμφανίστηκε στην εκπομπή “Love It” του ΣΚΑΪ, λες και η προηγούμενη ακριβώς στάση του μετά το Survivor ήταν στη «Γαλάζια λίμνη».

Με ξανθές περιποιημένες μπούκλες και φρεσκοξυρισμένος, αλλά με το μαύρισμα του Άγιου Δομίνικου να διατηρείται ακόμα στο πρόσωπό του, ο Chris Σταμούλης βρέθηκε στην εκπομπή “Love It” και συζήτησε για την εμπειρία του στο Survivor με την Ιωάννα Μαλέσκου, την Παρασκευή 19 Μαρτίου.

Μεταξύ άλλων, όπως ίσως θα περίμενες, ερωτήθηκε και για την επίμαχη βόλτα του με τον Αλέξη Παππά στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου. Οι δύο παίκτες της «Μπλε» ομάδας, είχαν εξαφανιστεί από την παραλία πριν ξημερώσει και έκαναν 6 ώρες να γυρίσουν. Σύμφωνα με φήμες, βρέθηκαν σε ξενοδοχείο του Άγιου Δομήνικου για να βρουν φαγητό ενώ επιστρέφοντας ο Αλέξης Παππάς έμπλεξε σε έναν άγριο καυγά, με φύλακα της παραγωγής του Survivor.

Η παραβίαση των κανόνων του Survivor κόστισε και στους δύο προμήθειες και έπαθλα φαγητού, ενώ οι φήμες περί καυγά έκαναν τους συμπαίκτες τους να τους περιθωριοποιήσουν και να υποσχεθούν ότι θα τους ψηφίζουν μέχρι να φύγουν. Στην περίπτωση του Chris Σταμούλη η υπόσχεση τηρήθηκε, ωστόσο ο Αλέξης Παππάς αφομοιώθηκε εκ νέου από την ομάδα.

Ο Chris Σταμούλης, μοιράστηκε τη δική του εκδοχή γι’ αυτή την περιβόητη απουσία του μαζί με τον Αλέξη Παππά από την παραλία των «Μπλε». Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο πρώην παίκτης του Survivor, επέμεινε στην ίδια εκδοχή που είχαν δώσει και τότε στους συμπαίκτες τους. Ήταν απλά μια βόλτα που κράτησε πολύ.

«Πήγαμε βόλτα στη ζούγκλα. Ψάξαμε να βρούμε, αλλά τελικά δεν βρήκαμε τίποτα από φαγητό. Πήγαμε για να βρούμε, τρόφιμα, φρούτα, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία βόλτα», είπε αρχικά ο Chris Σταμούλης. Όταν ρωτήθηκε αν άξιζε τον κόπο και τις συνέπειες αυτή η βόλτα ο ίδιος έδωσε την απάντησή του. «Εντέλει άξιζε. Κάναμε μία πολύ ωραία βόλτα και ξεφύγαμε. Η υπόλοιπη ομάδα ένιωσε άσχημα γιατί πίστεψε ότι εμείς φάγαμε. Ωστόσο οι συνέπειες αφορούσαν αποκλειστικά εμάς γιατί μας είχανε στη μπούκα μετά από αυτό το περιστατικό και για μια εβδομάδα δεν φάγαμε ουσιαστικά τίποτα. Μας αφαίρεσαν και τις προμήθειες και είχαμε την ποινή μας», είπε χαρακτηριστικά.