ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε και το Twitter πανηγύρισε

Instagram.com/survivor.gr

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 21 Απριλίου του Survivor η ατμόσφαιρα υπήρξε ιδιαιτέρως φορτισμένη. Η «Κόκκινη» ομάδα είχε αναδείξει τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από τους κόλπους της, τον Τριαντάφυλλο, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Αλέξη Παππά. Ο Αλέξης Παππάς ήταν εκείνος που τελικά αποχώρησε επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των περισσότερων συμπαικτών αλλά και των περισσότερων αντιπάλων του στο Survivor.

«Έκλεισε ένας κύκλος. Ευχαριστώ όσους με ανέχτηκαν. Τα πιο οξύμωρα πράγματα που έχω ζήσει ποτέ στη ζωή μου, τα έζησα εδώ. Θέλω να πω στα παιδιά της κόκκινης ομάδας να συνεχίσουν να προσπαθούν και να μάχονται», ήταν κάποια από τα λόγια που είπε ενώπιον όλων ο Αλέξης Παππάς μετά την ανακοίνωση ότι είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor.

Λίγο νωρίτερα σε ένα συμβούλιο γεμάτο με τις συνηθισμένες εντάσεις του Survivor ο Αλέξης Παππάς, είχε ακούσει το Νίκο Μπάρτζη να τον αποχαιρετά με συνθήματα, τον Κώστα Παπαδόπουλο να προβλέπει ότι θα είναι εκείνος που θα φύγει και τον γνωστό «εχθρό» του, James Καφετζή να εξηγεί πώς η αποχώρησή του θα βελτίωνε αγωνιστικά την «Κόκκινη» ομάδα.

Ο Αλέξης Παππάς άκουσε την «Μπλε» ομάδα του Survivor να πανηγυρίζει στο άκουσμα του ονόματός του, ως του παίκτη που αποχωρεί από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ στο πλάι του, συμπαίκτες του αγκάλιαζαν τον αγαπητό σε όλους, Γιώργο Ασημακόπουλο που επιβίωσε στην αναμέτρηση με τον ίδιο και τον 8 φορές υποψήφιο προς αποχώρηση Τριαντάφυλλο. Ο τελευταίος, που ήταν καλός φίλος του Αλέξη -οι συμπαίκτες τους πολλές φορές τους είχαν χαρακτηρίσει τον Δρακουμέλ και την Ψιψινέλ του Survivor- είχε πραγματικά εκπλαγεί.

Άλλωστε ο Τριαντάφυλλος είχε ζητήσει από το κοινό να μην τον στηρίξει σε αυτή την ψηφοφορία και να στηρίξει αντίθετα τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Η επιθυμία του δεν εισακούστηκε και η χαρά του Twitter υπήρξε μεγάλη.

Ο Αλέξης Παππάς ήταν ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους χαρακτήρες του φετινού Survivor. Ο στόχος που είχε θέσει στον εαυτό του, ο οποίος ήταν να μπορέσει να βγάλει από το παιχνίδι τον James, έκανε πολλούς να τον δουν ως έναν άνθρωπο με εμμονές. Οι εντάσεις που προκαλούνταν στο παιχνίδι, έχοντας ως σπίθα μια δική του ατάκα ή εκτίμηση για τα πράγματα, οδήγησαν άλλους να τον χαρακτηρίσουν master της ίντριγκας. Τέλος το γεγονός ότι τα πρόσωπα με τα οποία είχε έρθει κοντά στην παλιά «Μπλε» ομάδα (Γιώργος Ταβλαδάκης, Χριστίνα Κεφαλά και Ελευθερία Ελευθερίου) είχαν βγει διαδοχικά σχεδόν όλα εκτός παιχνιδιού μέχρι σήμερα, έκανε άλλους να μιλούν για μία «κλίκα» της οποίας ήταν εγκέφαλος.

Όποια κι αν ήταν η πραγματικότητα που βίωσε ο Αλέξης Παππάς στο Survivor, το Twitter βίωσε τη δική του με το άκουσμα της αποχώρησής του. Κι ήταν μια πραγματικότητα με πανηγυρική ατμόσφαιρα.