ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Μετά την Ανθή Σαλαγκούδη και ο Τριαντάφυλλος απέκτησε το δικό του hashtag. Το #ντάφυ_φύγε έγινε trend

Instagram.com/survivorgr

Η κατάσταση μεταξύ των μελών της «Κόκκινης» ομάδας του Survivor, είναι σίγουρα παράξενη. Ο Τριαντάφυλλος ο οποίος ψηφίστηκε από κάθε μέλος της ομάδας του, πλην της Μαριάνθης, βρίσκεται στη διάθεση του κοινού, που θα αποφασίσει ποιος παίκτης θα παραμείνει το παιχνίδι. Η ομάδα των «Κόκκινων» έχει θέσει τον Τριαντάφυλλο στο περιθώριο, πράγμα που επιβεβαιώθηκε και στο επεισόδιο της 16ης Μαρτίου με την δεύτερη ψηφοφορία όπου η Μαριάνθη, η μοναδική υποστηρίκτρια του Τριαντάφυλλου στην ομάδα τους, αναδείχθηκε σχεδόν παμψηφεί υποψήφια προς αποχώρηση.

Στον Τριαντάφυλλο αναφέρθηκε με σκληρά λόγια και ο Γιώργος Κοψιδάς, κατά το «Συμβούλιο του νησιού» στο Survivor. «Επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος ενεργειακά και οι τσακωμοί και οι εντάσεις με ρίχνουν πάρα πολύ και με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Έχει κάνει μεταστροφή 360 μοιρών, είναι ένας άλλος άνθρωπος και δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Για μένα έχει τελειώσει», σημείωσε ο ηθοποιός. Σε αυτό το σημείο να πω, επειδή αυτές τις 360 μοίρες τις άκουσα και από τον Γιώργο Κόρομι και από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ότι όταν θες να μιλήσεις για αλλαγή στην συμπεριφορά κάποιου αρκείσαι στις 180 μοίρες. Πάμε παρακάτω όμως.

Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη

«Όσο είμαι εγώ ή εκείνος στο παιχνίδι, δεν ξέρουμε ποιος θα φύγει πρώτος, απλά τον ανέχομαι στον ίδιο χώρο για ένα 24ωρο. Αν ήμασταν στην έξω ζωή, τέτοια άτομα που έχουν αυτή τη συμπεριφορά, αυτό τον τρόπο σκέψης και δονούνται σε αυτή την ενέργεια δεν θα υπήρχαν καν στη ζωή μου καθόλου. Θα είχα κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας, τηλέφωνα, social media», σημείωσε για τον συμπαίκτη του στο Survivor ο Γιώργος Κοψιδάς. «Αναγκάζομαι να βρίσκομαι 24 ώρες το 24 με έναν άνθρωπο που κανονικά έξω δεν θα είχα καμία επικοινωνία», κατέληξε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο ίδιος ζήτησε από τη Νικολέτα που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία να υποδείξει εκείνον ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ο σκοπός του «Συμβουλίου του νησιού» στο Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος ανέφερε αμέτρητες φορές τη λέξη «κόσμος» και ζήτησε να κριθεί ο χαρακτήρας, οι πράξεις και τα έργα του από αυτόν. Ο κόσμος όμως στο Twitter, είχε ήδη ξεσηκωθεί εναντίον του και το #ντάφυ_φύγε, είχε ήδη ανέβει στα trends. Ο «κόσμος του Twitter» έχει χιούμορ και το αποδεικνύει αρκετά συχνά όταν το θέμα είναι το Survivor. Η προηγούμενη φορά που είχε δημιουργηθεί αντίστοιχο hashtag για παίκτη της «Κόκκινης» ομάδας, ήταν για την Ανθή Σαλαγκούδη την πέμπτη και τελευταία φορά που βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση. Λες να σημαίνει αυτό κάτι για την εξέλιξη της ψηφοφορίας; Θα το μάθουμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 17 Μαρτίου. Ως τότε ας δούμε τα πιο ευφάνταστα Tweets.

Σε αντίθεση βέβαια με την περίπτωση της Ανθής Σαλαγκούδη, όπου το αίσθημα που εκφραζόταν φαινόταν να είναι παλλαϊκό, στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου έκανε την εμφάνισή του και το αντίθετο ακριβώς hashtag. Το #ντάφυ_μείνε, περιέχει τις απόψεις των υποστηρικτών του παίκτη του Survivor ή τουλάχιστον εκείνων που θέλουν να προηγηθούν άλλες αποχωρήσεις.