ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Τα ατυχήματα, το τέστ εγκυμοσύνης και η αγκαλιά που έκαναν το Twitter να «στήσει πάρτι»

Instagram.com/survivorgr

Το επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας 15 Μαρτίου, κατά έναν μυστήριο τρόπο δεν χαρακτηρίστηκε μόνο από εντάσεις. Είχε κι άλλα highlights που έδωσαν την κατάλληλη αφορμή στο Twitter και τους χρήστες του να σχολιάσουν για μία ακόμα φορά το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πέρα από το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες του Survivor έχουν να αντιμετωπίσουν τα εσωτερικά τους προβλήματα, καθώς οι «Κόκκινοι» έχουν απομoνώσει τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη, ενώ οι «Μπλε» έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από την υποομάδα των James, Νίκου Μπάρτζη και Άννας Μαρίας Βέλλη, στο χθεσινό επεισόδιο έπρεπε να αναμετρηθούν και με μία πίστα η οποία τους «έδειξε τα δόντια της». Κι ενώ το επεισόδιο είχε ξεκινήσει με τις γνωστές επιθέσεις παικτών σε συμπαίκτες τους (μεταξύ άλλων η Μαριάνθη είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Κόρο).

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας «Κόκκινοι» και «Μπλε» του Survivor ρίχτηκαν στη μάχη και οι δεύτεροι άρχισαν να μετρούν απώλειες. Στη συγκεκριμένη πίστα είχαν διαγωνιστεί οι ομάδες του ρουμάνικου και του τουρκικού Survivor χωρίς κανένα πρόβλημα, όπως δήλωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. Δεν έγινε το ίδιο και με τους «Μπλε» όμως.

Στον πρώτο γύρο η Χριστίνα Κεφαλά τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ενώ στον τρίτο, τέθηκαν εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμών η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Νίκος Μπάρτζης. Κάπως έτσι το αγώνισμα αναβλήθηκε για την επομένη, σε νέα πίστα και το Twitter πήρε «φωτιά».

Άλλο ένα ζήτημα που λειτούργησε ως «φιτίλι» για τα σχόλια ήταν οι εξετάσεις που έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την υγεία της. Μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε κι ένα τεστ εγκυμοσύνης. Ο γιατρός τη ρώτησε αν ήταν έγκυος εκείνη το αρνήθηκε, όμως για να είναι τα πράγματα 100% ξεκάθαρα, της ζήτησε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης το οποίο και βγήκε αρνητικό.

Η παίκτρια του Survivor αγωνίζεται στην ίδια ομάδα με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη με τον οποίο όπως όλα δείχνουν κάνουν αρκετή παρέα. Μάλιστα στο ίδιο επεισόδιο καθώς ο Τριαντάφυλλος έραινε και τις δύο ομάδες με αγιασμό την επομένη των τραυματισμών, είπε στους δύο πρώην συντρόφους «Άντε και στον γάμο σας» κι εκείνοι απέμειναν να γελούν.

Όσο για την Άννα Μαρία Βέλλη και το Νίκο Μπάρτζη που επίσης κάνουν στενή παρέα στο Survivor, ένα στιγμιότυπο από την ώρα που κοιμούνταν, πυροδότησε κι αυτό με τη σειρά του αντιδράσεις στο Twitter.

Αλλάζοντας κλίμα, να σε ενημερώσω ότι η ομάδα που τελικά έχασε την ασυλία στη δεύτερη πίστα στην οποία αγωνίστηκαν οι παίκτες του Survivor ήταν οι «Κόκκινοι». Την ατομική ασυλία κατέκτησε η Νικολέτα. Το ίδιο βράδυ στο «Συμβούλιο του Νησιού», ψήφισαν σύσσωμοι (εκτός από τη Μαριάνθη η οποία ως φαίνεται θα είναι η επόμενη σίγουρη υποψήφια από την ομάδα της), τον Τριαντάφυλλο που για άλλη μια φορά θα τεθεί στην διάθεση του κοινού προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι.

«Τι κομπλεξικά είναι αυτά; Η ζήλια κάνει λάθη», φώναζε ο τραγουδιστής στον Κόρο, καθώς εκείνος έλεγε ότι η ήττα της ομάδας της επιτρέπει να απομακρύνει τους παίκτες που ουσιαστικά την επιβαρύνουν. Ο Τριαντάφυλλος είχε ζητήσει εξαρχής να τον ψηφίσουν όλοι, αλλά κάτι μας λέει πως κι αν δεν το έκανε, το αποτέλεσμα θα ήταν ίδιο.

Δεν ξέρω αν το «ξεμάτιασμα» και ο αγιασμός βοήθηκε κάπου τις δύο ομάδες του Survivor, αλλά σίγουρα βοήθησε εμάς τους τηλεθεατές να μηn δούμε ένα ακόμα γεμάτο μόνο με εντάσεις επεισόδιο. Πάντα τέτοια.