ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ερωτευμένος ο Βαλάντης; Το Twitter και ο Γιώργος Κατσαούνης δίνουν τη δική τους εξήγηση

Instagram.com/survivorgr

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, 3 Ιανουαρίου, Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στον στίβο μάχης του reality επιβίωσης για να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας, το οποίο κέρδισαν τελικά οι τελευταίοι. Ο αγώνας που έληξε με 10-3, κατέληξε – επίσης – σε εκνευρισμό, μπηχτές και βαριές κουβέντες ανάμεσα στους παίκτες, με τον Βαλάντη, τη Μυριέλλα και τον Κατσαούνη να είναι οι πρωταγωνιστές της χθεσινοβραδινής ίντριγκας.

Όλα ξεκίνησαν όταν στον στίβο μάχης του Survivor, ήρθε η σειρά της Μυριέλλας Κουρεντή να αγωνιστεί για να βοηθήσει την ομάδα της να εξασφαλίσει την ασυλία. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος κι ενώ δεν κατάφερε να πάρει τον πόντο για την ομάδα της, η ίδια κατέρρευσε, καθώς της κόπηκε η ανάσα. Στο πλευρό της βρέθηκαν κάποιοι από τους συμπαίκτες της, αλλά και ο Γιώργος Κατσαούνης που έσπευσε αμέσως από την αντίπαλη ομάδα. Ο ίδιος τη σήκωσε στην αγκαλιά του και τη μετέφερε σε σκιερό μέρος για να ηρεμίσει. «Πέρασε, εγώ είμαι εδώ» της είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης των Μαχητών, ενώ η Μυριέλλα Κουρεντή τον κοιτούσε στα μάτια, παίρνοντας παράλληλα βαθιές ανάσες.

Στο τέλος του αγώνα, λοιπόν, κι ενώ έχει προηγηθεί ό,τι έχει προηγηθεί ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους Κόκκινους, ρωτώντας τους πού πιστεύουν ότι οφείλεται η ήττα τους, με τον Βαλάντη να παίρνει τον λόγο και να αναφέρει:

«Υπάρχει ένα θέμα που νομίζω ότι ενοχλεί τις κοπέλες μας με έναν παίκτη από την απέναντι ομάδα που συμπαθεί μια παίκτρια μας. Να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη! Όταν παίζουμε αγώνα δεν ασχολούμαστε με τα προσωπικά μας, ούτε νομίζω πως θα πρέπει να έχουμε πολλά πολλά με τους συμπαίκτες μας. Κοιτάμε την επιβίωση τη δική μας, αυτό είναι το παιχνίδι. Η Μυριέλλα δεν ήταν καλά, αλλά δεν μπορεί να έρχεται ένας παίκτης από την απέναντι ομάδα και να την παίρνει αγκαλιά. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, αναφερόμενος γενικότερα στη συμπάθεια των δυο παικτών και ειδικότερα στο συμβάν που διαδραματίστηκε μετά το run της Μυριέλλας Κουρεντή.

«Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι άδικο. Με εκθέτεις χωρίς λόγο γιατί δεν έχω κάνει τίποτα! Όλα είναι πλατωνικά. Όλα είναι φιλικά. Δεν έχει συμβεί τίποτα και δεν έχω παραβεί κανέναν κανόνα», απάντησε μεταξύ άλλων, η Μυριέλλα Κουρεντή, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της.

«Μήπως την γουστάρεις, μπάρμπα; Ποιο είναι το πρόβλημά σου;»

Ως ανταπάντηση, ο Γιώργος Κατσαούνης λογομάχησε με τον Βαλάντη εκτοξεύοντας ειρωνείες και μπηχτές κατά του ίδιου, ενώ σε κάποιο σημείο της κουβέντας άφησε αιχμές ότι ο τραγουδιστής ζηλεύει, ρωτώντας τον ευθέως: «Μήπως τη γουστάρεις, μπάρμπα; Ποιο είναι το πρόβλημά σου;». Την πιθανότητα αυτή υποστηρίζει και το Twitter.

Η λογομαχία και η αντιπαράθεση των παικτών συνεχίστηκε και στο Συμβούλιο του Νησιού, με τον Βαλάντη να ισχυρίζεται πως η Μυριέλλα Κουρεντή θα ήθελε να αλλάξει ομάδα και να πάει στους Μαχητές, κάτι που η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά. Το μέρος του Βαλάντη πήραν οι Αθηνά Ευμορφιάδη και Γιωρίκας Πηλίδης, ενώ την πλευρά της Μυριέλλας Κουρεντή υποστήριξε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Το Twitter, πάντως, είναι εμφανές ποιον υποστηρίζει.

Το Twitter παίρνει θέση στην ίντριγκα του Survivor