ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor ημιτελικός: Όταν οι celebrity σύντροφοι των παικτών trendάρουν περισσότερο από τους ίδιους στο Twitter

Instagram.com/survivorgreece

Έχουμε εδώ και καιρό που λέμε ότι το Survivor έχει μετατραπεί σε reality αγάπης από reality επιβίωσης που ήταν αρχικά. Κάτι θυμίζει από Power of Love (μην ξεχνάς και τα ερωτικά ειδύλλια Μυριέλλα – Κατσαούνης και Βρισηίδα – Μαρτίκας). Αυτή η «μετατροπή περιεχομένου», λοιπόν, έγινε φανερή για ακόμα μία φορά στο επεισοδιο πριν τον μεγάλο τελίκό και συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης, 5 Ιουλίου. Ο ημιτελικός μεταδόθηκε live από το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Η live πρόταση γάμου του Γιάννη Τσολάκη στη σύντροφό του και η γαμήλια τούρτα από τα χέρια του Κώστα Παπαδόπουλου για να φάνε οι «νεόνυμφοι» Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, δεν ήταν τα μόνα σκηνικά που προσέδωσαν μία ρομαντική ατμόσφαιρα στο Survivor.

Τα φιλιά και οι αγκαλιές ανάμεσα στους παίκτες του ημιτελικού και στους συντρόφους τους, που έσμιξαν ξανά τόσο καιρό που είχαν να τους δουν, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, οι σύντροφοι 3 παικτών, του Άρη, του Στάθη και της Ασημίνας μονοπώλησαν το ενδιαφέρον γενικότερα και ειδικότερα στους κόλπους του Twitter.

Αντωνά – Παναγιώταρου – Δάντης: Οι φιναλίστ του φετινού Survivor

Με λίγα λόγια, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας και η Ασημίνα Χατζηανδρέου έδωσαν τους πρωταγωνιστικούς τους ρόλους στη Μαρία Αντωνά, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Δάντη, αντίστοιχα. Τα ονόματά τους έδωσαν μάχη και trendαραν πλάι στο επίσημο hashtag του Survivor. Παρακάτω διαβάζεις τα καλύτερα tweets. Να σημειώσουμε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου τερμάτισε στην 3η θέση. Στον μεγάλο τελικό θα αναμετρηθούν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας (και οι σύντροφοί τους ως φαίνεται).

Τα πιο αστεία tweets για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των συντρόφων των φιναλίστ