ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η Σοφιάνα «καρφώνει» τη φίλη που την πρόδωσε και το Twitter τη στηρίζει

Instagram.com/survivorgreece

«Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών», ακούμε πολύ συχνά να λέει ο παρουσιαστής του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός. Τα λόγια του έγιναν πράξη το Σάββατο, 19 Μαρτίου, όταν ο ίδιος ανακοίνωσε στους παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας πως θα διαλυθούν για να δημιουργηθούν εκ νέου ομάδες.

Ο παρουσιαστής εξήγησε στους παίκτες του Survivor που είχαν μείνει έκπληκτοι πως ο λόγος αυτών των αλλαγών οφειλόταν στις ισορροπίες μεταξύ ανδρών και γυναικών. Η κάθε ομάδα θα έπρεπε να αποτελείται από τέσσερις άνδρες. Έτσι και έγινε, λοιπόν, και τα κλάματα μεταξύ παικτών που είχαν γίνει φίλοι και αναγκαστικά χωρίστηκαν, δεν έλειψαν. Ανάμεσά τους και η Σοφιάνα Αβραμάκη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου που στεναχωρήθηκαν περισσότερο απ’ όλους και πλάνταξαν εν όψει του χωρισμού τους. Η τελευταία αποτελεί πλέον κομμάτι της Κόκκινης ομάδας.

Survivor: Η έντονη ενόχληση της Σοφιάνας από τη συμπεριφορά της Ασημίνας

Όπως φάνηκε – πάντως – στο επεισόδιο της Δευτέρας, 21 Μαρτίου, όπου οι νέες ομάδες αγωνίστηκαν για τη διεκδίκηση της ασυλίας, τα κλάματα, η στεναχώρια και ο σεβασμός (;) στη φιλία και στα όσα έζησαν μαζί, αποτέλεσαν παρελθόν για την άλλοτε βουρκωμένη Ασημίνα, που πριν λίγα 24ωρα έκλαιγε για τον αποχωρισμό της με τη Σοφιάνα. Αντ’ αυτού, φώναζε και έκανε υποτιμητικά σχόλια για την τελευταία, κατά τη διάρκεια των run της.

Η παίκτρια του Survivor δήλωσε πως στα αγωνίσματα βλέπει – πλέον – μόνο το χρώμα της μπαντάνας και όχι πρόσωπα. «Αν πρόκειται για έπαθλο φαγητού, θα φωνάζω πιο δυνατά για τους συμπαίκτες μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια και τα λόγια της, σίγουρα δεν βρίσκουν σύμφωνη τη Σοφιάνα Αβραμάκη που εξέφρασε την απογοήτευσή της μετά το αγώνισμα ασυλίας.

Σοφιάνα Αβραμάκη: «Έχω μάθει αυτούς που ονομάζω φίλους μου να τους σέβομαι. Να μην χαίρομαι με τη στεναχώρια τους»

«Όλοι έχουμε μεγαλώσει με κάποιες αξίες. Και έχω μάθει αυτούς που ονομάζω φίλους μου να τους σέβομαι. Να μην χαίρομαι με τη στεναχώρια τους και οσο είναι στο χέρι μου, να μην την προκαλώ. Άκουσα στον πόντο μου με τη Σταυρούλα την Ασημίνα να της λέει “δεν το ‘χει, δεν μπορεί, είσαι καλύτερη” που είναι μέσα στο πρόγραμμα και εγώ θεωρώ εξίσου πάρα πολύ δυνατή παίκτρια του Survivor τη Σταυρούλα.

«Σήμερα ακούω “ουστ”»

Της φώναζε “σε πιστεύω όσο κανέναν”. Έναν άνθρωπο που δυο εβδομάδες πριν έμαθε τι συνέβαινε στην Ελλάδα και τον είχε στήσει στον τοίχο. Ήμουν δίπλα της όταν είχε συμβεί αυτό και την είχα συμβουλεύσει. Και σήμερα ακούω “ουστ”. Χθες είχα κουβέντα με όλη μου την ομάδα που πάλι είδαν στον τελευταίο αγώνα συμπεριφορές της Ασημίνας που τις θεώρησαν άδικες προς εμένα. Τις δικαιολόγησα και σήμερα πάλι συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφιάνα.

«Δεν μπορώ να κάνω τουμπεκί και να μην μιλήσω όταν αγωνίζονται μαζί σου μέλη της ομάδας μου. Εγώ αυτή τη στιγμή σε βλέπω σαν μπλε και όχι σαν Σοφιάνα», απάντησε από την πλευρά της η Ασημίνα που, επί της ουσίας, έχασε το point της Σοφιάνας.

Το θέμα επανήλθε στο Συμβούλιο του νησιού με τη Σοφιάνα να δηλώνει πως η συμπεριφορά της Ασημίνας την έχει επηρεάσει συναισθηματικά. «Στεναχωρήθηκα που όλοι έχουν παρατηρήσει μια πιο έντονη Ασημίνα απέναντί μου», δήλωσε μεταξύ άλλων η παίκτρια του Survivor.

Survivor: Το «πετσόκομμα» με υπογραφή Σοφιάνας Αβραμάκη βρίσκει σύμφωνο το Twitter

Η στροφή 360 μοιρών και η αλλαγή συμπεριφοράς εκ μέρους της Ασημίνας, που προσαρμόστηκε πλήρως στα δεδομένα της Κόκκινης ομάδας, αδιαφορώντας για το παρελθόν και όσες αναμνήσεις το συνοδεύουν στον μικρόκοσμο που ονομάζεται Survivor, δεν ενόχλησε μόνο τη Σοφιάνα αλλά και το Twitter.