ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο «ανοίγει τα χαρτιά της» για τους υπόλοιπους παίκτες. Η queen Ναυσικά και η αψυχολόγητη Μυριέλλα

Instagram.com/survivorgreece

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το Survivor πριν από λίγες ημέρες και παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ. Εκεί, η πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε τους συμπαίκτες της στην ομάδα των Διασήμων, καθώς και τον Μαχητή, Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο βλέπει ως τον «φετινό Τριαντάφυλλο» του Survivor.

«Με τον Τάκη ήμασταν κοντά, ήταν και μπαμπάς ένιωθα οικειότητα γιατί είχε και μία κορούλα και μιλούσαμε για τις προσωπικές μου σχέσεις για συμβουλές κλπ. Προσπαθούσα να τον κρατήσω πάρα πολύ ήρεμο», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο για τον συμπαίκτη της στο Survivor με τον οποίο ήταν κοντά μέχρι λίγο πριν αποχωρήσει.

Η Κάτια Ταραμπάνκο αναγνωρίζει την «παρεξήγηση» ως το σημείο κλειδί του φετινού Survivor

«Είχα καταλάβει πως ήταν ένας άνθρωπος που μπήκε στην ομάδα των Διασήμων και έλεγε “παιδιά εγώ δεν είμαι διάσημος”. Θα ένιωθε πιο οικεία στους Μαχητές. Οπότε του έκανα παρέα. Βέβαια, στο τέλος έγινε ο τσακωμός, ειπώθηκαν κάποια πράγματα, αλλά τι να κάνουμε, να κάτσουμε να σκάμε που σε ένα reality πείνας και κακουχίας βγήκε ένας εαυτός παραπάνω; Θα τα βρούμε όλα όταν βγει με το καλό», σημείωσε έπειτα η Κάτια Ταραμπάνκο.

Αναφερόμενη και πάλι στον Τάκη, η πρώην παίκτρια του Survivor σημείωσε ότι το «hot σημείο» του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είναι «η παρεξήγηση. Το χαλασμένο τηλέφωνο. Παιδιά, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα».

Η “Queen” Ναυσικά και οι δουλειές στην καλύβα

Αν και η παρεξήγηση ήταν το σημείο αναφοράς του φετινού Survivor, η Κάτια Ταραμπάνκο είπε ότι δεν έχει δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση ανάμεσα σε εκείνη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. «Η κοπέλα έκανε παρέα με τα άλλα μέλη της ομάδας. Όταν κάναμε όλοι μαζί δουλειές, εκείνη δεν πολυσυμμετείχε, τα κορίτσια μού είχαν πει ότι δυόμιση μήνες έχει πλύνει μόνο δυο φορές την κατσαρόλα. Μου δημιουργούσε μια αίσθηση διακοπών», είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι πολλές φορές σε κάποια αγωνίσματα με έπαθλα ειδικά φαγητού ήταν πάρα πολύ χαλαρή. Η Ναυσικά είχε αναφέρει παλιότερα ότι δεν θέλει να κάνει τίποτα και την έλεγαν Queen. Ο καθένας έχει το δικό του στιλ ζωής, αλλά μαζί με όλα τα άλλα, είχε κολλήσει κι αυτό κι εμένα μου φαινόταν σαν διακοπές», πρόσθεσε η Κάτια Ταραμπάνκο για τη συμπαίκτριά της στο Survivor.

Όσα είπε για τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον «φετινό Τριαντάφυλλο» του Survivor

Στη συνέχεια η Κάτια Ταραμπάνκο μοιράστηκε την άποψή της για τη Μυριέλλα Κουρεντή. Κι οι «αιχμές» αφέθηκαν casually και προς αυτήν την κατεύθυνση. «Η Μυριέλλα είναι ένα καλό παιδί, αλλά είναι λίγο αψυχολόγητη. Καλή ψυχή μου βγάζει, αλλά έχει πιεστεί ψυχολογικά. Συν ότι παρεξηγούνταν πάρα πολύ εύκολα πράγματα με τη Μυριέλλα, άλλο έλεγες και άλλο μεταφερόταν. Κράτησα τις αποστάσεις μου. Απόλυτα φυσιολογικό να θέλει να φτάσει μέχρι το πάρτι της ένωσης για να διαφημίσει το τραγούδι της, αφού είναι τραγουδίστρια», σημείωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Τέλος η κουβέντα ήρθε στον Σπύρο Μαρτίκα. «Πέρυσι στο Survivor είχαμε τον Τριαντάφυλλο, φέτος έχουμε τον Μαρτίκα. Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπαθεί να γαντζωθεί από παντού. Έχει καταλάβει ότι αν έχεις τηλεοπτικό κοινό και δημιουργείς ίντριγκες, παραμένεις στο παιχνίδι», σχολίασε η Κάτια Ταραμπάνκο για τον παίκτη των Μαχητών του φετινού Survivor.