ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Survivor: Η ομάδα χάνει και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θέλει σοκολατένιο μαύρισμα. Το Twitter λατρεύει να τον μισεί

Instagram.com/survivorgreece

Μερικές ατάκες του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ (ή μάλλον όλες) στο επεισόδιο της Κυριακής, 10 Απριλίου, ήταν αρκετές για να βρεθεί το όνομά του ανάμεσα στα trends, αλλά όχι για καλό λόγο. Ο παίκτης που πρόσφατα εντάχθηκε στην ομάδα των Μπλε, κατάφερε να κάνει έξω φρενών τους συμπαίκτες του και αυτός ο εκνευρισμός αποτυπώθηκε και στο Twitter.

«Με ξέρει όλη η Ελλάδα», «Ζητάω από τους συμπαίκτες μου να μην με ψηφίσουν», «Δέχομαι bullying και ρατσιστικά σχόλια» και άλλες τέτοιες – παρόμοιας κλάσης – φράσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου του Survivor, ήταν αυτές που τον έφτασαν στην κορυφή των trends του Twitter. Ωστόσο, η καλύτερη ατάκα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και που – εννοείται – σχολιάστηκε στο Twitter, ήταν η παρακάτω.

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας γι’ αυτήν την εβδομάδα – που αποτελεί μία από τις τελευταίες ασυλίες του Survivor πριν το πάρτι της ένωσης -, έληξε με επικράτηση της Κόκκινης ομάδας με 8-4. Συνήθως, λοιπόν, ο εκνευρισμός, τα νεύρα, η σιγή και οι σκέψεις της επόμενης κίνησης επικρατούν αάμεσα στους παίκτες, όπως συνέβη και αυτήν την φορά με τους παίκτες της Μπλε ομάδας, αλλά όχι για όλους. Ο Κωνσταντίνος Εμανουήλ φάνηκε να μην επηρεάστηκε από την ήττα της ομάδας του. Το «χτίσιμο» του σοκολατένιου μαυρίσματός του, φάνηκε να τον νοιάζει περισσότερο από την ήττα. «Δεν θέλω να στεναχωριέμαι και να ουρλιάζω. Θέλω να κάνω σοκολατένιο μαύρισμα για το καλοκαίρι», ήταν χαρακτηριστικά το πρώτο σχόλιό του.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι παρά το γεγονός πως δεν σημείωσε καμία νίκη για την ομάδα του, απαίτησε από τους συμπαίκτες του να τον επαινέσουν για την επίδοσή του, ζητώντας τους παράλληλα να μην τον ψηφίσουν αφού έγιναν μάρτυρες των δυνατοτήτων του. Πόσο να αντέξουν και οι συμπαίκτες του; Κάπου ώπα δηλαδή.

Το σοκολατένιο μαύριασμα που θέλει να πετύχει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και το Twitter που δεν αντέχει άλλο

Πέρα, λοιπόν, από το γεγονός πως ο ίδιος είναι τελικά ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (τον ψήφισαν όλοι οι παίκτες, ο καθένας για τον δικό του λόγο) γι’ αυτήν την εβδομάδα, το Twitter στάθηκε στην ατάκα του μετά τη λήξη του αγωνίσματος ασυλίας. Ακολουθούν τα πιο επικά tweets για μία από τις πιο Σουρεάλ Στιγμές του φετινού Survivor με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Survivor: Το Twitter τα «βάζει» με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ