ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η Maxine εμφανίστηκε και το Twitter πήρε φωτιά. Το μήνυμα της Άννας Μαρίας Βέλλη στον Νίκο Μπάρτζη

Instagram.com/survivorgr

Μπορεί το ενδιαφέρον στο επεισόδιο του Survivor την Τετάρτη 5 Μαΐου να ήταν επικεντρωμένο στη διαδικασία αποχώρησης ενός από τους τρεις υποψήφιους παίκτες της «Μπλε» ομάδας, αλλά το έπαθλο επικοινωνίας ήταν ξεκάθαρα η στιγμή της αποφόρτισης που όλοι οι παίκτες είχαν ανάγκη. Οι παίκτες της «Μπλε» ομάδας κατάφεραν να κερδίσουν με 10- 6 τους αντιπάλους τους και δέχτηκαν μηνύματα σε video από φίλους και αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε η «Μπλε» ομάδα του Survivor, συνοδεύτηκε από χαμόγελα, πειράγματα και γέλιο και τους δύο εκ των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση να δέχονται τα περισσότερα σχόλια. Ο James Καφετζής έλαβε μήνυμα από την πρώην σύντροφό του, Maxine και η επιθυμία του να βρίσκεται εκείνη σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας πραγματοποιήθηκε, ενώ στον Νίκο Μπάρτζη έστειλε μήνυμα η καλή του φίλη από το Survivor, Άννα Μαρία Βέλλη.

«Θέλω να σου πω πόσο περήφανη είμαι για εσένα, για το πόσο μακριά έχεις φθάσει και το πόσα έχεις πετύχει. Σε παρακαλώ μείνει δυνατός και κοίτα μπροστά. Γύρνα πίσω ο ίδιος άνθρωπος που γνώρισα πριν από δυο χρόνια. Ανυπομονώ να σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το καλοκαίρι και να σε δω», ανέφερε στο μήνυμά της η Maxine.

«Αυτή είναι η πρώην μου για όσους δεν το ξέρουν είπε ο James. «Που ξέρεις, μπορεί να τη φέρουν στο παιχνίδι», σχολίασε η Μαριαλένα (o πρώην σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης διαγωνίζεται επίσης στο Survivor). O Νίκος Μπάρτζης με τη σειρά του ζητούσε να του τη συστήσει. Αργότερα έμαθε στο κοινό, σε μια κατ’ ιδίαν συζήτησή του με τον James Καφετζή τον όρο «ταράτσα» για μία γυναίκα, λες και δεν μας έφταναν αρκετοί χαρακτηρισμοί αντικειμενοποίησής μας σε αυτή τη ζωή. Η Maxine προκάλεσε επίσης καταιγισμό σχολίων στο Twitter με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Ο Νίκος Μπάρτζης με τη σειρά του δέχθηκε μια μεγάλη έκπληξη αφού η Άννα Μαρία Βέλλη του έστειλε το δικό της μήνυμα. «Βίτσα μου; Πού είσαι ρε τρένο; Μου έχεις λείψει πολύ. Περισσότερο μου έχουν λείψει οι καβγάδες μας και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει ο James. Το ραντεβού μας αργεί πολύ γιατί είναι στον τελικό του Survivor. Σε αγαπώ για τρεις λόγους: ο ένας γιατί δεν γυρνάς καμία μπιφτέκα, γιατί είσαι αυθεντικός και το τρίτο θα το καταλάβεις όταν θα βγεις έξω», ανέφερε η πρώην συμπαίκτριά του στο Survivor και ο Νίκος Μπάρτζης παραδέχτηκε ότι του έχει λείψει πολύ η παρουσία της στο reality επιβίωσης.

Μεγάλος απών από το έπαθλο επικοινωνίας ήταν ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος δεν έστειλε κάποιο μήνυμα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Με αυτή την εξέλιξη ο Σάκης Κατσούλης έδειξε ανακουφισμένος, ενώ η Μαριαλένα έστειλε το δικό της μήνυμα στον τραγουδιστή με τον οποίο είχαν σχέση πριν βρεθεί στο Survivor. «Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου το καταλαβαίνω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει», σημείωσε η Μαριαλένα.

Στη συνέχεια το Survivor βρήκε τους κανονικούς ρυθμούς της έντασής τους, καθώς όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο Συμβούλιο Αποχώρησης του νησιού. Τελικά ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης είναι οι δύο παίκτες που παραμένουν στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ ο Παύλος Γαλακτερός αποχώρησε από το Survivor.