ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο απαντά στον Περικλή Κονδυλάτο και αποκαλύπτει τα πάντα για την αποχώρησή της

Instagram.com/survivorgreece

Η απώλεια μίας από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού Survivor δεν κόστισε μόνο στους συμπαίκτες της ή στην παραγωγή, κόστισε και στους τηλεθεατές που απολάμβαναν να την παρακολουθούν στα αγωνίσματα. Η Κάτια Ταραμπάνκο έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και έπειτα αποχώρησε από το παιχνίδι. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως δεν θα επιστρέψει στο Survivor έκανε πολλούς παίκτες της ομάδας της, με προεξάρχοντα τον Περικλή Κονδυλάτο να μιλήσουν για την ατομιστική της συμπεριφορά στο παιχνίδι. Η Κάτια Ταραμπάνκο απάντησε σε όσα ειπώθηκαν για εκείνη κι εξήγησε τον λόγο που αποχώρησε από το Survivor.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στην εκπομπή “Love It” και τη Μάρτζυ Λαζάρου για τους λόγους υγείας για τους οποίους οδηγήθηκε εκτός Survivor και σχολίασε την δήλωση του Περικλή Κονδυλάτου ότι φέρθηκε στους συμπαίκτες της σαν να ήταν σκουλήκια.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι καλά στην υγεία της

«Είμαι η Κάτια και είμαι καλά, επιβίωσα. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον με εγκατέλειψε το 45 κιλά κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος, γιατί μου έφυγε η ενέργεια πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, έκανα και τις εξετάσεις που έπρεπε να κάνουμε πριν μπούμε στο παιχνίδι, απλά οι συνθήκες είναι όντως Survivor. Είναι όλες οι σκληρές συνθήκες πραγματικές. Στεναχωρήθηκα που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο για το πρόβλημα υγείας που την έκανε να εγκαταλείψει το Survivor.

Τα σχόλια του Περικλή για την Κάτια στο Survivor και οι απαντήσεις της

«Το σκουλήκι είναι μια πάρα πολύ άσχημη λέξη να την χρησιμοποιείς γενικά. Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε. Ο Περικλής Κονδυλάτος θα έχει τους δικούς του λόγους και θα ήθελα κάποια στιγμή όταν βγούμε όλοι με το καλό να τον ρωτήσω γιατί τόσο ακραίος χαρακτηρισμός», σημείωσε στη συνέχεια και απευθύνθηκε και στις κατηγορίες εναντίον της και πάλι εκ μέρους του Περικλή, ότι ψήφιζε μόνο γυναίκες προς αποχώρηση κατά την παραμονή της στο παιχνίδι. «Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω το φύλο μου. Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Δεν ψήφισα μόνο γυναίκες, ψήφισα και τον Τριαντάφυλλο, τον Πάνο Καλλίδη. Δεν μπορεί να λες γι’ αυτόν τον λόγο ότι δεν αγαπάω τις γυναίκες. Είναι λίγο ακραίο ότι ήθελα να διώξω όλες τις γυναίκες της ομάδας για να μείνω μόνη μου», τόνισε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Σου θυμίζω σε αυτό το σημείο, ότι ο Περικλής Κονδυλάτος είχε πει τα εξής όταν ανακοινώθηκε ότι η Κάτια Ταραμπάνκο δεν θα επιστρέψει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ: «Η Κάτια προτίμησε να παίξει με έναν τρόπο που ήταν καθαρά ωφελιμιστικός και να κάνει κάποιες πράξεις που την τοποθέτησαν στη συνείδησή μου σε ένα μέρος, όπου δεν μπορώ να έχω πολλά συναισθήματα για αυτήν. Εύχομαι να είναι καλά, να πάει καλά στη ζωή της και το Survivor να της γίνει μάθημα από ‘δω και πέρα, ότι οι άνθρωπο γύρω της δεν είναι σκουλήκια που τους ποδοπατάς και ότι πρώτα από όλα πρέπει το μέλημά μας να είναι η συνοχή μας με αυτούς τους ανθρώπους, γιατί χωρίς αυτούς είμαστε ένα τίποτα. Της εύχομαι καλή τύχη».

Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε στρατηγική στο Survivor

Η πρώην παίκτρια του Survivor παραδέχτηκε ότι είχε στρατηγική όπως και κάθε παίκτης reality, η οποία ωστόσο αποδείχθηκε λανθασμένη αφού κατέληξε να έχει 8 άτομα εναντίον της. «Με την Ελίζαμπεθ τα λέγαμε μια χαρά. Χάρηκα που ήταν μια δυνατή παίκτρια. Αρχηγός δεν το έπαιξα πουθενά και σε κανέναν», σημείωσε η Κάτια Ταραμπάνκο για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι που σχολίασε ότι η Κάτια φερόταν σαν αρχηγός στην ομάδα. Η ίδια αναφέρθηκε και στο μεγάλο της λάθος, να κρύψει το ρύζι που βρήκε από τους συμπαίκτες της.

«Ήταν άκρως εγωιστική κίνηση να μη μοιραστώ το ρύζι με την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, η λέξη δωροδόκησα είναι πολύ βαριά και λάθος. Δεν τον δωροδόκησα απλά ο Πάνος Καλλίδης με είδε ένα μεσημέρι να μαγειρεύω αυτό το ρύζι και το μοιράστηκα μαζί του. Με τον Πάνο είχαμε ξαναφάει ένα μεσημέρι που μου ζήτησε ο ίδιος να το μαγειρέψουμε», σημείωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.