ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η ένταση με James και Σάκη, ο Νίκος Μπάρτζης υποψήφιος προς αποχώρηση και η ατομική ασυλία που τάραξε το Twitter

Instagram.com/survivorgr

Η «Μπλε» ομάδα του Survivor είναι επιρρεπής στη δημιουργία υποομάδων κι αυτό είναι ένα ασφαλές συμπέρασμα που μπορεί να βγει από το φετινό Survivor. Ήδη από την εποχή των «Μαχητών» όσοι παίκτες του Survivor ενδύθηκαν την μπλε μπαντάνα, χωρίστηκαν σε στρατόπεδα και μέχρι πολύ πρόσφατα το κυρίαρχο, ήταν εκείνο του James Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη.

Πλέον αυτό το στρατόπεδο έχει μείνει ολιγομελές. Ο James, ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι τα μόνα μέλη του. Στο απέναντι στρατόπεδο βρίσκονται οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Ταβλαδάκης, Χριστίνα Κεφαλά και Πάνος Καλλίδης. «Ανεξάρτητα» φαίνεται να κινούνται οι μέχρι πριν από λίγο καιρό «παρίες» της «Μπλε» ομάδας του Survivor, Αλέξης Παππάς και Ελευθερία Ελευθερίου (είχαν και οι δύο αντιμετωπίσει «επιθέσεις» από τους συμπαίκτες τους). To Survivor μοιάζει πλέον με μία στρατηγική παρτίδα σκάκι.

Η ένταση ήταν εμφανής ανάμεσα στα δύο αυτά «στρατόπεδα» ήδη πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. O James ερωτήθηκε αν είχε αποτέλεσμα η στρατηγική που ακολούθησε να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Πάνο Καλλίδη προκειμένου να φύγει είτε ο Αλέξης Παππάς είτε ο Chris Σταμούλης (πράγμα που έγινε), και ο James απάντησε ότι παρόλο που δικαιώθηκε, οι ισορροπίες έχουν αλλάξει στην ομάδα των «Μπλε» στο Survivor. Ο Πάνος Καλίδης διαφώνησε, ο Σάκης Κατσούλης πήρε τον λόγο και η ένταση μεταξύ του τελευταίου και του James δεν άργησε να έρθει.

Η ένταση συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα που έληξε με τους «Κόκκινους» να κερδίζουν την ασυλία και το έπαθλο του φαγητού. James, Νίκος, Σάκης και Πάνος συνέχισαν να μιλούν για σεβασμό ή για έλλειψη σεβασμού, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι ο καθένας υπερασπίζεται το δικό του «στρατόπεδο». Ο Τριαντάφυλλος, από την «Κόκκινη» ομάδα, έπαιξε και πάλι το ρόλο του, «ρίχνοντας λάδι στη φωτιά».

Η ατομική ασυλία στο Survivor που αναστάτωσε το Twitter

Η ατομική ασυλία δόθηκε στην Άννα Μαρία Βέλλη μετά από ένα σχετικά δύσκολο αγώνισμα. Και καθώς η παίκτρια των μπλε έχει εξελιχθεί στη νέα παίκτρια που το Twitter αγαπά να «μισεί» στο Survivor, οι αντιδράσεις εκ μέρους των χρηστών του δεν άργησαν.

Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει την ευκαιρία να αλλάξει τις ισορροπίες και πάλι έχοντας στα χέρια της τη δυνατότητα, να υποδείξει έναν από τους παίκτες του αντίθετου «στρατοπέδου» ως υποχψήφιο προς αποχώρηση. Προς το παρόν, η «Μπλε» ομάδα αποφάσισε πως ο πρώτος παίκτης της, η παραμονή του οποίου στο Survivor είναι στα χέρια του κοινού, είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Η συνέχεια στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης, 9 Μαρτίου.