ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, οι αιχμές προς το κοινό και ο απίστευτος καυγάς που ακολούθησε

Instagram.com/survivorgr

Ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 17 Μαρτίου με την αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη από τον Άγιο Δομίνικο και το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Αυτή τη φορά υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη και ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος ήταν σαν να αυτοπροτάθηκε γι’ αυτή τη θέση, αφού ζήτησε από τη Νικολέττα, τη νικήτρια της ατομικής ασυλίας να τον θέσει υποψήφιο προς αποχώρηση. Το ρίσκο που πήρε, τελικά του στοίχισε τη θέση του στο Survivor.

O Γιώργος Κοψιδάς δεν έφυγε «αθόρυβα» από το παιχνίδι. Μοιράστηκε πρώτα τις σκέψεις του που δίχασαν το κοινό, τουλάχιστον όπως φάνηκε από το Twitter. Ο «αρχηγός» της «Κόκκινης» ομάδας του Survivor, εξήγησε τι σημαίνει για τον ίδιο το αποτέλεσμα, ως προς το τι θέλει να βλέπει το κοινό κι αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες του, ευχήθηκε σχεδόν σε όλους «Κουράγιο», καθώς θα έπρεπε να συνεχίσουν να συμβιώνουν με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη, τους οποίους ο ίδιος είχε εντοπίσει ως «πυρήνες» προβλημάτων για την ομάδα τους.

«Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με την ψήφο του έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει. Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ που είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η ακεραιότητα. Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά», είπε μεταξύ άλλων στον αποχαιρετιστήριο λόγο του ο Γιώργος Κοψιδάς. Και το Twitter εξοργίστηκε με το timing της τοποθέτησης αυτής, αλλά και με το περιεχόμενό της. Παρόλο που κανείς δεν αμφισβητεί ότι όσοι βλέπουν realities το κάνουν για να δουν ακριβώς αυτό, οι διδαχές περί ήθους, βρήκαν «τοίχο» στην απόφαση της «Κόκκινης» ομάδας να μην προσφέρει φαγητό στον Τριαντάφυλλο τις προηγούμενες ημέρες.

Οι συμπαίκτες του δάκρυζαν και τον αγκάλιαζαν πριν φύγει ενώ απαντούσαν στα «Κουράγιο» του συγκαταβατικά. Η αντίπαλη ομάδα, οι «Μπλε» σηκώθηκαν όρθιοι να τον χειροκροτήσουν καθώς έφευγε. Το Twitter όμως δεν συμμερίστηκε την εκτίμηση που έδειχναν να έχουν προς το πρόσωπό του, οι παίκτες του Survivor.

Τα σχόλια στο Twitter από τους fans του Survivor

Ο καυγάς που ακολούθησε μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και την Έλενα Πολυκάρπου, η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά και η τοποθέτησή του, έφερε εντάσεις στην «Κόκκινη» ομάδα αμέσως μετά το «Αντίο» του. Πρωταγωνιστής των εντάσεων κι αυτή τη φορά στο Survivor ήταν όπως θα περίμενες ο Τριαντάφυλλος.

«Πριν μπουν στο πούλμαν ο Τριαντάφυλλος είπε μια ατάκα που εξόργισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι και του επιτέθηκαν λεκτικά. Ο Τριαντάφυλλος είπε ότι ενοχλήθηκε από την ατάκα του και έγινε έντονη λογομαχία. Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος συνέχισε τον καβγά με τον Ηλία Μπόγδανο», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του Open.

Ο Τριαντάφυλλος πιάστηκε από τις φράσεις περί του ποιοι παίκτες κάνουν reality και ποιοι όχι και θέλησε να προκαλέσει τους συμπαίκτες του, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την ορθότητα των λεγομένων όσων τον κατηγορούν γι’ αυτό. Ωστόσο, απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του, το κοινό θέλει να τον κρατήσει κι άλλο στο Survivor. Η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά σίγουρα θα φέρει ανατροπές στη ζωή της «Κόκκινης» ομάδας, καθώς ξάφνιασε τους παίκτες που τον θεωρούσαν δυνατό και δημοφιλή. Αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες ημέρες της συμβίωσής τους.