ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη αποχώρησε και το Twitter έστησε γλέντι τρικούβερτο

Instagram.com/survivorgreece

Στο επεισόδιο του Survivor την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα «Συμβούλιο Αποχώρησης». Μάλλον όχι ένα ακόμα, αλλά το «Συμβούλιο Αποχώρησης» που περίμεναν περισσότερο από κάθε άλλο οι χρήστες του Twitter που υποστηρίζουν την «Κόκκινη» ομάδα στο Survivor. Μετά από 5 φορές στη θέση της υποψήφιας προς αποχώρηση, η Ανθή Σαλαγκούδη αποχαιρέτησε το Survivor, και τους συμπαίκτες της (γενικά και όχι προσωπικά έναν έναν), έσβησε τη δάδα της κι έγινε παρελθόν για το Survivor.

«Δεν περίμενα ποτέ να φτάσω μέχρι εδώ, το οφείλω μόνο στο κοινό και το ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είναι μια συναρπαστική διδακτική εμπειρία και παρ’ όλα αυτά που πέρασα αν με ρωτούσες αν θα το έκανα ξανά, η απάντησή μου θα ήταν σίγουρα ναι», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτέλεσματος στο χθεσινό «Συμβούλιο Αποχώρησης» του Survivor.

Όσα είπε κατά την αποχώρηση της η Ανθή Σαλαγκούδη

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, που επιβεβαίωσε spoilers που είχαν βγει λίγες ώρες νωρίτερα για το παιχνίδι, η Ανθή Σαλαγκούδη σημείωσε μεταξύ άλλων: «Νιώθω κάπως περίεργα. Στενοχωριέμαι από τη μια που τα αφήνω όλα αυτά αλλά χαίρομαι που τέλειωσε κιόλας και σκέφτομαι όλα αυτά που με περιμένουν έξω. Χαίρομαι που μένουν τα κορίτσια γιατί πιστεύω ότι το αξίζουν πραγματικά. Χαίρομαι και που τα άτομα της ομάδας θα βοηθηθούν από την άποψη ότι είναι καλύτερες αγωνιστικά. Το ταξίδι τελειώνει εδώ για μένα».

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν συνυποψήφια με τη Σοφία, την δεύτερη παίκτρια που είχε αναδείξει με την ψηφοφορία της η ομάδα των «Κόκκινων» ως υποψήφια προς αποχώρηση και τη Μαριάνθη που υπέδειξε η κάτοχος της ατομικής ασυλίας, Καρολίνα. Η Ανθή Σαλαγκούδη δήλωσε «πολύ γεμάτη από αυτή την εμπειρία ζωής που δεν θα είχα την ευκαιρία να ξαναζήσω». Η ίδια ζήτησε να μην χαιρετήσει προσωπικά τους συμπαίκτες της, ενώ τόνισε «Ό,τι έχω πει δεν το αλλάζω, είμαι πάντα ειλικρινής. Σίγουρα θα μου λείψουν κάποια πράγματα ενώ κάποια άλλα δεν θα μου λείψουν καθόλου. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τα παιδιά, ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ μας». Έκλεισε με τις ευχές της προς τους συμπαίκτες της να περάσουν καλά και να απολαύσουν την εμπειρία που λέγεται Survivor.

Όλα αυτά συνέβαιναν στον Άγιο Δομήνικο. Στο ελληνικό Twitter από τη στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος δια του στόματος του παρουσιαστή του Survivor Γιώργου Λιανού, είχε στηθεί ένα μεγάλο πάρτι γεμάτο memes και ατάκες αποχαιρετισμού προς την Ανθή Σαλαγκούδη.

Ακολουθεί ένα δείγμα των tweets αποχαιρετισμού στην Ανθή Σαλαγκούδη από τους fans του Survivor

Μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν η παίκτρια που το Twitter είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή, ως το μέλος του Survivor που αγαπούσε να «μισεί». Η ίδια απέκτησε το δικό της ξεχωριστό hashtag, με όνομα #Ανθή_φύγε, ώσπου τελικά έφυγε. Μένει να δούμε ποιος θα τη διαδεχτεί, ως την επόμενη persona non grata του Survivor στην κοινότητα του Twitter.