ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor 5: Ο Βαλάντης γίνεται έξαλλος με τον Απόστολο Ρουβά. Το Twitter καλωσορίζει τη νέα γενιά από Ρουβίτσες

Instagram.com/survivorgreece

Η νίκη των Μαχητών έναντι των Διασήμων στο Survivor 5, έγινε η αφορμή, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε κύκλο του reality επιβίωσης για γκρίνιες ανάμεσα στα μέλη της ηττημένης ομάδας. Οι γκρίνιες μετατράπηκε σε ένταση γύρω από την φωτιά και η ομάδα χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα. Από τη μία πλευρά του στρατοπέδου βρισκόταν ο Βαλάντης, από την άλλη όλοι οι υπόλοιποι.

Ο Βαλάντης κατηγόρησε τους συμπαίκτες του στο Survivor 5 για υποκρισία μετά τη χαρά που έδειξαν για τα έπαθλα φαγητού που κέρδισαν οι αντίπαλοί τους, οι Μαχητές. Τους επεσήμανε ότι σε προηγούμενο αγώνισμα είχε γίνει παρατήρηση εκ μέρους τους στη Μυριέλλα Κουρεντή που δεν ήθελε να αγωνιστεί απέναντι σε μία αδύναμη παίκτρια των Μαχητών. Ο Απόστολος Ρουβάς προσπάθησε να του εξηγήσει ότι έχει διαφορά η τακτική μέσα στο αγώνισμα με την ανθρωπιά που επιδεικνύει η χαρά για την νίκη του αντιπάλου.

Ο Απόστολος Ρουβάς προσπαθούσε να εξηγήσει στον τραγουδιστή ότι μακριά από τον αγωνιστικό χώρο στο Survivor 5, δεν υπάρχει λόγος να μην χαίρεται κανείς με την νίκη των αντιπάλων του. Ο Βαλάντης ύψωσε τον τόνο της φωνής του και το ξέσπασμα του Απόστολου Ρουβά ακολούθησε.

«Μέσα στον αγώνα οι κανόνες είναι σαφείς. Όταν μπορείς κάτι να το εκμεταλλευτείς το εκμεταλλεύεσαι προς όφελός σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι υποτιμάς τον αντίπαλό σου ή δεν τον σέβεσαι γιατί το ίδιο θα κάνει κι αυτός. Όταν το καμπανάκι χτυπήσει και λήξει ο αγώνας με τον άλλο θα αγκαλιαστείς, θα φιληθείς, θα χαιρετηθείτε. Έτσι είναι τα αγωνίσματα. Δεν είχαν φωτιά, δεν είχαν φάει τόσες μέρες, δεν μπορείς να μην αισθανθείς μία ικανοποίηση. Γίνεται να μη χαρούμε; Άνθρωποι είμαστε ρε φίλε», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Ρουβάς.

«Απόστολε μίλησες πολύ και μιλάς πάρα πολύ. Ξαφνικά σήμερα, μιλάς για τα πάντα. Τι είσαι εσύ;», τον ρώτησε ο Βαλάντης κι ο Απόστολος Ρουβάς απάντησε «Ένας παίκτης» κι επεσήμανε ότι αυτά που λέει πιθανόν να μην αρέσουν τον Βαλάντη.

Το Twitter πήρε θέση στον τσακωμό των Διασήμων στο Survivor. Και ήταν σαφώς υπέρ του Απόστολου Ρουβά.

Survivor 5: Απόστολος Ρουβάς VS Βαλάντης και το Twitter παίρνει θέση

Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις κι εσύ αλλά ένα νέο είδος Ρουβίτσων γεννιέται σιγά σιγά στο Survivor 5. Αυτό που άλλαξε είναι το μικρό όνομα δίπλα στο επώνυμο Ρουβάς.

Η ένταση πάντως συνεχίστηκε και το επόμενο πρωί με τον Βαλάντη να επιμένει ότι δεν πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να τρώνε πριν τους αγώνες του Survivor 5. Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν εκείνος που και πάλι βρέθηκε στο στόχαστρο ενός νέου ξεσπάσματος.

«Μάθετε ρε παιδιά το λάθος σας να το αναγνωρίζετε ρε παιδιά. Δεν μπορώ πια! Μόνο στα ζώα μιλάς τρεις φορές. Μάθε να σέβεσαι, είμαι μεγαλύτερος σου, δεν το ανέχομαι αυτό το πράγμα», είπε στον Απόστολο Ρουβά. «Εντάξει βρε Βαλάντη, δεν σε σταυρώσαμε κιόλας» απάντησε με απορία στο ξέσπασμά του ο συμπαίκτης του. «Με βγάζετε τρελό, με σταυρώνετε από χθες, με σταυρώνετε», σημείωσε ο Βαλάντης και έφυγε προς την παραλία.

Οι εντάσεις με το «καλημέρα σας» δεν είναι κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει στο Survivor. Το ίδιο παρακολουθούμε να συμβαίνει και στο Survivor 5. Τα «στρατόπεδα» σιγά σιγά σχηματίζονται τόσο μέσα στο παιχνίδι όσο και μέσα στο Twitter. Ο καιρός θα δείξει πώς αυτά θα διαμορφωθούν ως το τέλος, ωστόσο, ο Απόστολος Ρουβάς φαίνεται να έχει πάρει προβάδισμα στις καρδιές των τηλεθεατών.