ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης;

Instagram.com/survivorgr

Ο James Καφετζής ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Survivor την Τρίτη 11 Μαΐου. Από την ώρα της ανακοίνωσής του κι έπειτα ο καλός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης δεν σταμάτησε να δακρύζει, όπως έκανε και ο συμπαίκτης του. Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής, αποχαιρέτησαν ο ένας τον άλλο ανταλλάζοντας τις μπλούζες τους κι έπεσαν οι τίτλοι του τέλους.

Η απόφαση του James να αποχωρήσει από το Survivor ήταν απόρροια της ανακοίνωσης του Acun Ilicali στους παίκτες του φετινού reality επιβίωσης ότι η παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο θα παραταθεί κατά έναν μήνα. Οι δυνάμεις φαίνεται να εγκαταλείπουν τους παίκτες που βρίσκονται στις παραλίες του Survivor ήδη απο τον Δεκέμβριο του 2020. Και τώρα τον δρόμο του James ίσως ακολουθήσει και ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος φημολογείται ότι θα αποχωρήσει από το Survivor, οικειοθελώς.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το γόνατό του, μετά από την καταπόνηση που είχε στα αγωνίσματα του Survivor. Παράλληλα είναι ψυχολογικά επηρεασμένος από την αποχώρηση του καλού του φίλου, James από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με όσα είπε η Έλενα Πολυκάρπου η παραγωγή του Survivor φοβάται ότι ο Νίκος Μπάρτζης θα αποφασίσει κι εκείνος την οικειοθελή του αποχώρηση από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος ανέφερε ωστόσο, ότι είναι πιθανό να τον πείσουν να παραμείνει στο παιχνίδι.

«Η οικογένεια το γνωρίζει το πρόβλημά του, οπότε ξέρω ότι δεν ανησυχώ κανέναν. Έχει αφήσει το πόδι του που είχε πρόβλημα και χρησιμοποιούσε το άλλο, οπότε έπαθε ζημιά και στο άλλο του πόδι. Φημολογείται επίσης ότι δεν είναι καλά. Η παραγωγή έχει πέσει πάνω του να τον κρατήσει και θεωρώ ότι θα καταφέρει να τον κρατήσει. Ελπίζω ότι θα μείνει», σημείωσε η Έλενα Πολυκάρπου.

Το δικό του ρεπορτάζ μετέφερε στον αέρα του Πρωινού και ο Βαγγέλης Περρής. Σύμφωνα και με αυτόν, ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκεται στο νοσοκομείο.

«Ανακάλυψε ότι το πρόβλημα που έχει στο γόνατο είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι του μετέφεραν οι γιατροί ως τώρα. Δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στους αγώνες όπως έκανε, έχει επιδεινωθεί η κατάστασή του. Έχει πρόβλημα που μπορεί να του κρατήσει για πολύ μεγάλο διάστημα. Αυτό που προέχει για εκείνον είναι να λύσει το πρόβλημα του ποδιού του. Σε περίπτωση που απ’ ό,τι φαίνεται αυτό συμβαίνει, δεν θα μπορεί ούτε όρθιος να σταθεί, θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα φύγει από το Survivor», τόνισε ο δημοσιογράφος.