ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor All Star: Οι ποινές για Γκότση και Πιλίδη και ο χαμος στο Twitter

Instagram.com/survivorgreece

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας, 27 Μαρτίου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και οι εξελίξεις σε αυτό προμηνύονται καταιγιστικές. Το trailer του αποψινού επεισοδίου, δείχνει μία αναπάντεχη εξέλιξη που θα ανατρέψει τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο επεισόδιο της Κυριακής, 26 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η ένωση των ομάδων του Survivor All Star. Πάνω στις χαρές και τα πανηγύρια για τις νέες ομάδες που δημιουργήθηκαν, ήρθε η επόμενη μέρα της ανατροπής.

Οι ομάδες πλέον έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Κόκκινοι:

Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μπλε:

Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Η επανένωση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη δεν πέρασε ασχολίαστη από το Twitter. Ειδικά η φράση του Σάκη Κατσούλη ότι μετά βίας άντεξε μακριά από την σύντροφό του 3 μήνες, ενώ ήταν ήδη γνωστό ότι είχαν συναντηθεί κρυφά σε μία καλύβα στη μέση της ζούγκλας από τις πρώτες εβδομάδες του παιχνιδιού.

Πάντως μην το δένεις και κόμπο ότι η σύσταση των δύο ομάδων δεν πρόκειται να αλλάξει. Το Συμβούλιο του Νησιού πραγματοποιήθηκε και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ δύο ακόμα παίχτες θα βρεθούν στον «αέρα» για την παραμονή τους ή μη στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Λιανός, σύμφωνα με το trailer του Survivor All Star, ανακοινώνει στους παίκτες ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης, έκανα δύο διαφορετικές παραβάσεις των κανονισμών του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Από την παρέα μας λείπουν δύο παίκτες της μπλε ομάδας και οι δύο παίκτες έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση. Αφού συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον των δύο παικτών στο Survivor», λέει ο Γιώργος Λιανός κι αυτοί που λείπουν είναι ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Η απόφαση για την τιμωρία των δύο παικτών θα παρθεί μετά από τη συλλογή πληροφοριών και την εξέτασή τους από την παραγωγή. Οι δύο παίκτες λείπουν από το αγώνισμα και οι υπόλοιποι παίκτες δεν μπορούν να κρύψουν το σοκ τους από τις κάμερες. Ωστόσο, σύμφωνα με τα spoilers, οι δύο παίκτες θα αποβληθούν. Σύμφωνα με το NEWS24/7 οι δύο παίκτες θα κατηγορηθούν για χρήση κινητού τηλεφώνου, αλλά και διαφορετικές παραβάσεις ο καθένας.

Το φετινό Survivor All Star, έχει θέμα με τους κανόνες. Τα ραντεβού των Σάκη – Μαριαλένας και Καρολίνας – Μάριου στη μέση της ζούγκλας, διαδέχτηκε η χρήση κινητού που έφερε την αποβολή των Ασημίνας Χατζηανδρέου και Κατερίνας Δαλάκα και τώρα οι παραβάσεις των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη. All Star καταπατητές των κανόνων είναι οι φετινοί παίκτες, ως φαίνεται. Και κάπως έτσι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Μισθοφόρος του Survivor All Star επαναδημοσίευσε ένα Instagram Story με την αφίσα ενός τσίρκου, υπονοώντας ότι με κάτι τέτοιο μοιάζει ο φετινός κύκλος από τον οποίο αποχώρησε χωρίς να αποχαιρετήσει κανέναν, και έμοιαζε και πάλι relevant.

Survivor All Star Instagram.com/kost4s

Το Twitter απο την άλλη, γέμισε tweets που τα έβαζαν με την αδικία των ποινών της παραγωγής, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμο να αποχαιρετήσει τον Ηλία Γκότση.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το τι θα γίνει με τους δύο παίκτες, ωστόσο, οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα καταιγιστικές.