ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor All Star: Αυτοί είναι και επίσημα οι πρώτοι 11 παίκτες του

Instagram.com/survivorgreece

Το φετινό Survivor βρίσκεται σε αντίστροφη πορεία για την πρεμιέρα του. Γιατί μια χρονιά χωρίς Survivor, φαίνεται ότι είναι μία χαμένη χρονιά για το ΣΚΑΪ και την Acun Medya. Το φετινό Survivor θα είναι ένα Survivor All Star, πράγμα που σημαίνει ότι σε αυτό θα συμμετέχουν παίκτες που είχαν ξεχωρίσει στο reality επιβίωσης του Star τα προηγούμενα χρόνια.

Το Survivor All Star είναι ένα πρόγραμμα το οποίο εδώ και χρόνια συζητιέται και παρόλο που το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι αυτό που τις περισσότερες φορές συζητιέται άλλοτε σαν επιθυμία του τηλεοπτικού κοινού να τον ξαναδεί να αγωνίζεται κι άλλοτε σαν πιθανότητα που αποκλείεται από τον ίδιο, είναι άλλα τα ονόματα που τελικά θα δούμε να παρελαύνουν στις οθόνες μας και να φτάνουν στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Ο ΣΚΑΪ, ανακοίνωσε τους πρώτους 11 παίκτες, που θα δούμε να καταφθάνουν στον εξωτικό προορισμό όπου θα γυριστεί το Survivor All Star. Μην περιμένεις μάταια για μία ακόμα φορά. Το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου δεν είναι, φυσικά, ανάμεσά τους.

Τα trailer του Survivor All Star, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουάριου 2023 μέσα από τη συχνότητα του Star, αποκάλυψε, λοιπόν, τους πρώτους 11 παίκτες που θα δούμε να συμμετέχουν στο παιχνίδι. Οι παίκτες μίλησαν επιπλέον στην κάμερα της παραγωγής εξηγώντας τους λόγους που τους έκαναν να επιστρέψουν σε αυτό. Ανάμεσά τους είναι παίκτες με εντυπωσιακές επιδόσεις, με προσωπικότητα που συζητήθηκε, καθώς και αρκετοί νικητές του Survivor στους κύκλους στους οποίους είχαν συμμετάσχει πρώτη φορά.

Οι παίκτες που θα συμμετέχουν και επίσημα στο Survivor All Star είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ο Μάριος Πρίαμος, ο Ηλίας Γκότσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και o Σάκης Κατσούλης που περιλαμβάνονται στο πρώτο από τα δύο trailer του ΣΚΑΪ. Στο δεύτερο βλέπουμε τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκο Μπάρτζη, Στάθη Σχίζα, Στέλιο Χανταμπάκη και Σπύρο Μαρτίκα.

Κι αν αναρωτιέσαι ακόμα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, εκείνος μίλησε στο Πρωινό και ξεκαθάρισε μία και καλή τι θα γίνει σε σχέση με την παρουσία του στο Survivor All Star.

«Επειδή όλα αυτά, έτσι όπως γράφονται και στο trailer, με κάνουν να φαίνομαι πως θα συμμετέχω στο Survivor All Star ως παίκτης. Εγώ δεν έχω καμιά ιδέα εδώ και δυο μήνες που μίλησα για το ενδεχόμενο συμμετοχής μου. Μου είχε προταθεί να μπω παίκτης και ήταν ξεκάθαρο το όχι μου τότε και σε κάποιες συνεντεύξεις μου. Τελευταία βλέπω πως πέρασα εξετάσεις. Δεν έχω ιδέα. Δεν θα συμμετέχω. Δεν γίνεται και δεν θέλω κιόλας.

Το έχω εντελώς διαφορετικά στο μυαλό μου. Ο κύκλος έχει κλείσει τότε. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους πάνε και στην παραγωγή, γιατί είναι ένα παιχνίδι που θα συμμετέχουν παίκτες από όλα τα χρόνια. Με ρωτάς και σου απαντάω και σου λέω πως δεν θα μπω. Δεν θέλω να μπω. Είναι τιμή για εμένα που με δείχνεις στο trailer, αλλά όχι να αφήνουμε να εννοηθεί πως θα μπω, ενώ έχω πει ξεκάθαρα πως δεν θέλω», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το Survivor All Star.