ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι σκληρές προπονήσεις για το Survivor All Star στο video του Λιανού και το λάθος με το μπαλάκι

Instagram.com/survivorgreece

Κι ενώ ήδη σου έχουμε γράψει ποια πρόσωπα φημολογείται πως θα βγάλουν εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο για να συμμετέχουν στο Survivor All Star, σύμφωνα με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ των ημερών, κι ενώ σε έχουμε διαβεβαιώσει ότι ανάμεσά τους δεν θα βρεις τον Γιώργο Αγγελόπουλο aka Ντάνο, οι παίκτες επιδίδονται σε σκληρή προετοιμασία και εργομετρικά τεστ για το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός, χωρίς να αποκαλύπτει τα πρόσωπα που ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya του Acun Illicali θέλουν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό, μοιράστηκε εικόνες από τις προπονήσεις των παικτών του νέου κύκλου του reality επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στους διαδικτυακούς του φίλους, μία μικρή γεύση από Survivor All Star, μέσω Instagram. Στο video που ανάρτησε, βλέπεις να εναλλάσονται σκηνές από τις προπονήσεις των παικτών για τον νέο κύκλο του Survivor, χωρίς να βλέπεις τα πρόσωπά τους, και εικόνες από τον Άγιο Δομίνικο όπου θα διεξαχθεί και φέτος το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS24/7 ανάμεσα στις γυναίκες που φημολογείται ότι θα είναι στο Survivor All Star, έχουν επιβεβαιωθεί οι συμμετοχές των Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Βρησηίδα Ανδριώτου. Ανάμεσα στους άνδρες σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου έχουν επιβεβαιωθεί οι συμμετοχές των Σπύρου Μαρτίκα, Γιωρίκα Πιλίδη, Ηλία Μπόγδανου, Γιώργου Ασημακόπουλου, Κωνσταντίνου Βασάλου, Μάριου Πρίαμου, ενώ στο παιχνίδι θα βρίσκεται και ο Στάθης Σχίζας.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό μας, οι παίκτες που υποβλήθηκαν σε εργομετρικά τεστ στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, θα επιστρέψουν και θα αγωνιστούν ξανά μετά από τα παράπονα που εξέφρασαν η Βρησηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, για το μέγεθος που είχαν τα μπαλάκια που κρατούσαν για να χτυπήσουν τους στόχους.

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor και μελλοντικοί παίκτες του Survivor All Star, παραπονέθηκαν ότι τα μπαλάκια ήταν μεγαλύτερα και δεν μπορούσαν να τα πιάσουν καλά. Κάπως έτσι η φουρνιά των παικτών, οι επιδόσεις των οποίων μετρήθηκαν την περασμένη Δευτέρα θα επιστρέψουν για να περάσουν ξανά τα εργομετρικά τεστ. Σύμφωνα με την εκπομπή, οι παίκτες αυτοί είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Στάθης Σχίζας, ο Μάριος Πρίαμος και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Γιώργος Λιανός είναι σίγουρα η μόνη βέβαιη παρουσία που θα δούμε στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star, καθώς θα το παρουσιάσει. Ο παρουσιαστής μίλησε στο Πρωινό μας για τα εργομετρικά τεστ στα οποία υποβάλλονται οι παίκτες, αλλά και στα πρόσωπα που τελικά θα συμμετέχουν στο Survivor All Star.

«Κάνουμε εργομετρικά τεστ για να δούμε ότι είμαστε αρχικά όλοι καλά, αλλά και την κατάσταση των παικτών. Οι παίκτες είναι παραπάνω από τον αριθμό που θέλαμε. Δεν έχει κοπεί κανένας παίκτης γιατί είναι όλοι σε καλή φυσική κατάσταση. Για να ξεκινήσει το παιχνίδι χρειάζονται 24 παίκτες και για να ολοκληρωθεί, παραπάνω. Είμαστε κοντά στο να κλείσουμε τα εισιτήριά μας για να αναχωρήσουμε. Εύχομαι να κάνουμε γιορτές εδώ», είπε ο Γιώργος Λιανός.

«Εύχομαι ο Τριαντάφυλλος να είναι μέσα γιατί έχει γράψει αρκετά στο Survivor. Πιστεύω ότι το All Star θα είναι το κλείσιμο ενός κύκλου. Πιστεύω θα έχουμε αρκετές ανατροπές και θα δούμε παίκτες που δεν τους έχουμε στο μυαλό μας. Δεν θέλω να είμαι κοντά στους παίκτες και αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω και παρέα. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με τον Ντάνο. Το θέμα του έχει απομακρυνθεί λίγο. Το καινούργιο κράμα που θα δημιουργηθεί με τους χαρακτήρες θα είναι εκρηκτικό», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.