ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Αυτή είναι η πραγματική νικήτρια σύμφωνα με το Twitter

Instagram.com/survivorgreece/

«Μεγάλο μέρος των χρημάτων που κέρδισα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο», είπε μεταξύ άλλων, ο Στάθης Σχίζας στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως ο ίδιος είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor που θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να τερματίσει δεύτερος.

Η βραδιά του τελικού του Survivor, λοιπόν, μεταδόθηκε live από το Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι. Εκεί ήταν που ακούστηκε το όνομα του μεγάλου νικητή, Στάθη Σχίζα. Ο φιναλίστ κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, έναντι του Άρη Σοϊλέδη. Live, φυσικά, ήταν και οι αντιδράσεις του Twitter, το οποίο ένιωσε (στην πλειοψηφία του) δικαιωμένο με τη νίκη του Στάθη Σχίζα, καθώς σύμφωνα με πολλούς χρήστες, ο ποδοσφαιριστής έχασε λόγω «έπαρσης».

Highlight της βραδίας ήταν, επίσης, και η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά που δεν έκρυψε ούτε στο ελάχιστο την απογοήτευσή της, τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και προφανώς δεν άκουσε το όνομα που ήθελε. Το όνομά της trendάρει στο Twitter γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο και εδώ μπορείς να δεις τα σχετικά tweets.

Survivor: Ο πραγματικός νικητής, δεν είναι ο Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας, λοιπόν, σήκωσε συγκινημένος το τρόπαιο του Survivor, την ώρα που στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά σχηματιζόταν η πιο έπικ έκφραση. Ωστόσο, αν θέλουμε να μιλήσουμε για πραγματικό νικητή του φετινού Survivor, ας μιλήσουμε καλύτερα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τη σύντροφο του νικητή, η οποία κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού και του Twitter. Το όνομά της καταλαμβάνει μία θέση ανάμεσα στα trends και όχι και άδικα εδώ που τα λέμε. Καλά έκανε, λοιπόν, ο Στάθης Σχίζας που τη φώναξε να σηκώσουν μαζί το τρόπαιο. Μισή νίκη δική του, μισή δική της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δοξάζεται από το Twitter