ΚΟΥΙΖ

Survivor 4: Ψήφισε ποιον/α θες νικητή ή νικήτρια του reality επιβίωσης

Instagram/SurvivorGreece

James ή Ηλίας; Καρολίνα ή Μαριαλένα; Μπλε ή Κόκκινη Ομάδα; Άνδρας ή γυναίκα νικητής; Βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά του Survivor 4 και όπως έδειξε κι η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά, όλα είναι ρευστά. Ωστόσο, έχει περάσει αρκετός καιρός για να έχουμε όλοι από τουλάχιστον έναν ή μία αγαπημένο/η παίκτη ή παίκτρια. Ήρθε η ώρα να φηφίσεις και να καταθέσεις την προτίμησή σου για το ποια ή ποιον θέλεις για νικήτρια ή νικητή.

Survivor 4: Αυτό το παιχνίδι ποιος θα το πάρει;

Ήταν Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 όταν το Survivor 4 έκανε πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η 4η σεζόν του reality επιβίωσης είναι, όπως είχε ανακοινωθεί από εκείνους που ήξεραν τα πράγματα εκ των έσω, πιο απαιτητική αγωνιστικά και άρα πιο ζόρικη συνολικά. Κοντά 3 μήνες μετά την πρώτη μέρα των Διασήμων και των Μαχητών στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες παραμένουν αρκετοί- για την ακρίβεια 18 μετά την αποχώρηση του Κοψιδά- και παρά τις κακουχίες, υπάρχουν κάποιοι που είναι πολύ αποφασισμένοι για τη νίκη. Εσύ ποια ή ποιον στηρίζεις πιο πολύ; Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις. Γιατί καλό το debate στο Twitter, αλλά κι ένα poll για τον/ην αγαπημένο/η παίκτη ή παίκτρια του Survivor 4 θα δώσει ακόμα πιο ξεκάθαρα το κλίμα.

 

Πληροφορίες για τον μεγάλο τελικό του Survivor 4 δεν έχουμε ακόμα, πέρα από το ότι το παιχνίδι θα διαρκέσει 6 μήνες. Σύμφωνα με αυτό το δεδομένο, ο μεγαλός νικητής του Survivor 4 θα αναδειχθεί τον Ιούνιο. Μέχρι τότε, σίγουρα έχουμε πολλά να δούμε. Ωστόσο στο Twitter τα προγνωστικά για τελική πεντάδα και τελικό νικητή έχουν ήδη αρχίσει να σκάνε μύτη.