ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor 4: Η αποχώρηση που δεν περιμέναμε, οι δημοφιλείς παίκτες και οι αντιδράσεις στο Twitter

Instagram.com/survivorgr

Μπορεί να περιμέναμε λίγο παραπάνω λόγω των επεισοδίων στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ για να δούμε τη δεύτερη αποχώρηση από το φετινό Survivor, αλλά αυτή ήταν τουλάχιστον ανατρεπτική. Μετά τον Μιχάλη Αρναούτη, η ομάδα των Διασήμων είχε μία νέα απώλεια, αυτή της Αγγελικής Λάμπρη. Η ηθοποιός ήταν η πρώτη που είχε αναδειχθεί υποψήφια προς αποχώρηση από την ψηφοφορία της ομάδας της στο πρώτο συμβούλιο του νησιού γι’ αυτή την εβδομάδα. Συνυποψήφιός της ήταν και ο Κώστας Παπαδόπουλος από την ομάδα των Μαχητών, ενώ στο επεισόδιο που μεταδόθηκε την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, από τον ΣΚΑΪ, δύο ακόμα παίκτες συμπλήρωσαν αυτή την τετράδα.

Η Κάτια Ταραμπάνκο αναδείχθηκε και πάλι η πιο δημοφιλής από την ομάδα των Διασήμων του Survivor κι έβγαλε υποψήφια προς αποχώρηση την Ελευθερία Ελευθερίου ψηφίζοντας όπως είπε με αγωνιστικά κριτήρια. Στην ομάδα των Μαχητών, οι συνεχείς έντασεις και οι καυγάδες στην παραλία ήταν αυτές που έκαναν τον πιο δημοφιλή παίκτη της ομάδας, Νίκο Μπάρτζη να προτείνει ως υποψήφια τη Σοφία. Ωστόσο, οι Μαχητές δεν είχαν τελικά απώλειες, αφού η Αγγελική Λάμπρη ήταν εκείνη που είχε συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό.

Η ηθοποιός που γνώρισε την επιτυχία μέσα από τη σειρά «Στο Παρά Πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη, αντιμετώπισε με χαλαρή διάθεση την αποχώρησή της, λέγοντας πώς χαίρεται που θα επιστρέψει στο σπίτι της.

Οι αμοιβές των διασήμων

Τις προηγούμενες ημέρες πάντως, είχε αποκαλυφθεί από το Πρωινό και τον Αλέξη Μίχα ότι η αμοιβή της Αγγελικής Λάμπρη, ήταν ανάμεσα σε εκείνους με τις υψηλότερες αμοιβές που λαμβάνουν οι Διάσημοι για να συμμετέχουν στο παιχνίδι. Οι υπόλοιποι ακριβοπληρωμένοι του Survivor, σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ο Τριαντάφυλλος που λαμβάνει 6.500 ευρώ την εβδομάδα, αλλά και ο Πάνος Καλλίδης, ενώ υψηλά αμοίβεται και η Ανθή Σαλαγκούδη. Με το θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», στο οποίο αναφέρθηκαν όλες οι αμοιβές των «Διασήμων».

Για την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και το δικό της ρεπορτάζ, η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια είναι η Ανθή Σαλαγκούδη, που λαμβάνει 6500 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα. Ο Τριαντάφυλλος λαμβάνει 6000 ευρώ λαμβάνει κάθε εβδομάδα για την παραμονή του στο Survivor.Ο Αλέξης Παππάς, η Αγγελική Λάμπρη, που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο και η Κάτια Ταραμπάνκο παίρνουν 5500 ευρώ για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Ο Πάνος Καλλίδης και ο Μιχάλης Αρναούτης που αποχώρησε πρώτος από το Survivor παίρνουν από 4500 ευρώ την εβδομάδα και η Άννα Μαρία Βέλλη παίρνει 4000 ευρώ. Ο Γιώργος Κοψιδάς παίρνει 3.500 ευρώ την εβδομάδα, ενώ ο Περικλής Κονδυλάτος λαμβάνει 3000 ευρώ την εβδομάδα.

Η αποχώρηση και τα highlights του Survivor

Η ώρα της αποχώρησης έφτασε για την Αγγελική Λάμπρη που παρά την ψυχραιμία της άφησε πίσω της αρκετούς σοκαρισμένους συμπαίκτες της που δεν περίμεναν την αποχώρησή της τόσο νωρίς στο παιχνίδι. Η αποχώρησή της, όπως ήταν επόμενο σχολιάστηκε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Η Αγγελική Λάμπρη που εμπιστευόταν το ένστικτό της στο Survivor δεν περίμενε ότι φεύγοντας για το συμβούλιο του νησιού έβλεπε για τελευταία φορά την παραλία που τη φιλοξένησε και φεύγοντας δεν έλυσε δύο απορίες των συμπαικτών της και του κοινού, το πώς το λάδι εξαφανίστηκε από το δοχείο όπου το φυλούσε η ομάδα της, αλλά και το ποιος από τους συμπαίκτες της αυτοικανοποιείται. Με την απορία θα μείνουν κι αυτοί κι εμείς και το Twitter που μετά την αποχώρηση είχε πολλά να πει.

Τα σχόλια για την Αγγελική Λάμπτη και την αποχώρησή της από το Survivor