ΕΞΟΔΟΣ

Sunday Funday: Η ιδανική Κυριακή του Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλου

Στην τελευταία Κυριακή του χρόνου, θα μάθουμε την ιδανική Sunday Funday του Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλου. Ο Πλάτων είναι 29 ετών, τα τελευταία 9 χρόνια ζει στο Παγκράτι, είναι λάτρης του φαγητού και αγαπά να ανακαλύπτει την υπέροχη Αθήνα και τις γειτονιές της. Ασχολείται με το modelling από το 2008 και τα τελευταία χρόνια έχει μπει στον χώρο των ρούχων και της εστίασης.

Ξεκινώ τη μέρα μου στο «Monsieur Caniballe» στο Παγκράτι, ή σε ένα άλλο πολύ αγαπημένο μου μαγαζί, το “ME” στο Κολωνάκι για τον πρώτο καφέ της ημέρας, η στην Πλάκα στην «Κλεψύδρα». Συνεχίζω στο “Beauty Killed the Beast” στο Μεταξουργείο. Ειναι το μαγαζι που θα βρεις πολύ ωραίο brunch, τέλεια smoothies και υπέροχη ατμόσφαιρα. Η σωστή αρχή για Sunday Funday.

Η σωστή αρχή της ημέρας

Μεσημεριανό και Sunday Funday

Τα μεσημέρια μου ειναι γεμάτα φαγητό! Ενα απο τα στέκια μου ειναι το «Μαύρο Πρόβατο», το «Καφέ Αβησσυνία» στο κέντρο της Αθήνας αλλά και η «Χρύσα» στα Πετράλωνα.

Απογευματινό γλυκό ή βόλτα;

Απόγευμα Κυριακής και δε γίνεται να μη φάμε ένα γλυκάκι. Δε θα μπορούσε να λείπει απο τη λίστα μου η αγαπημένη σε όλους Νάνσυ και ο Σεραφείμ
που έχου «Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ» στου Ψυρρή, αλλα και το «Ohh Boy» στο Πακράτι. Εάν δεν είμαι σε φαση για γλυκό, συχεχίζω τη βόλτα μου στο “Frater and Soror” ή στο “Hippy 3”.

Το σωστό κλείσιμο του Sunday Funday

Το καλύτερο σου το κράτησα για το τέλος. Ένα απο τα ωραίτερα μαγαζιά της Αθήνας που διαθέτει εξαιρετική Pan Asian κουζίνα, τέλεια cocktails και ατμόσφαιρα που πραγματικά σε ταξιδεύει, είναι restaurant-bar “ZUKA”. Εκεί με βρίσκεις κάθε Κυριακή. Και να θυμάσαι ότι οι Κυριακές είναι για εμάς και τους αγαπημένους μας. Και πρέπει να τις απολαμβάνουμε!