ΦΑΓΗΤΟ

Τα 4 ζώδια που είναι περίεργα στο φαγητό

Παραδέξου το, σου έχει συμβεί. Έχεις κι εσύ αυτόν το φίλο με τον οποίο ξέρεις ότι θα βγεις για φαγητό και θα αναθεματίσεις την ώρα και τη στιγμή που το έκανες. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που δεν τρώνε τα μισά φαγητά του καταλόγου, που έχουν σίγουρα κάποια αλλεργία ή κακή ανάμνηση από τη μαγιονέζα όταν ήταν μικροί και στο λένε κάθε φορά. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα 4 ζώδια;

 

Παρθένος

Μα τι έκπληξη! Το ζώδιο με τη μεγαλύτερη μικροβιοφοβία, θα τσεκάρει ένα ένα τα εστιατόρια και θα ελέγξει σχολαστικά αν η καρέκλα του έχει απολυμανθεί προτού καθίσει. Αφού καθίσει, θα απορρίψει όλο το menu, γιατί δεν είναι στις γεύσεις του και θα φωνάξει σίγουρα το σεφ για να του παραπονεθεί. Δε θα δεις εύκολα έναν Παρθένο να πέφτει με τα μούτρα στο φαΐ και να το απολαμβάνει. Συνήθως κόβει καχύποτα μικρές μπουκιές και κανείς δεν μαγειρεύει σαν τη μαμά του.

Δες κι αυτό: Τα 4 ζώδια που βλέπουν το φαγητό σαν ηδονή

Ταύρος

Ο Ταύρος λατρεύει την καλαισθησία και το φαγητό που έχει τουλάχιστον 2 Michelin. Ο,τιδήποτε άλλο απορρίπτεται με συνοπτικές διαδικασίες. Από τη μία, είναι θετικό που εκτιμά την υψηλή γαστρονομία και αγαπά την ποιότητα, αλλά από την άλλη, μπορείς να ξεχάσεις το «βρώμικο» από καντίνα και τις πίτσες.

Τοξότης

Το ζώδιο με το ευαίσθητο στομαχάκι και τις αμέτρητες αλλεργίες. Μπορεί να μην έχει κάποιο πραγματικό πρόβλημα, αλλά έχει ήδη πάρει την απόφαση για το ποιες τροφές αποκλείονται και ποιες δεν του κάνουν καλό. Είναι καλό να κάνει συχνά εξετάσεις, γιατί είναι ικανό να τρέφεται μόνο με γλυκά ή μπριζόλες, αφού τα όσπρια και τα λαχανικά αναστατώνουν το έντερό του και έχει να τα φάει πάνω από 10 χρόνια.

Σκορπιός

Αυτό το ζώδιο είναι περίεργο στο φαγητό γιατί πολύ απλά αντιστέκεται στη δοκιμή νέων γεύσεων. Ναι, είναι από αυτούς τους ανθρώπους που μπορούν να τρώνε μακαρονάδες κάθε μέρα, γιατί «είναι πεντανόστιμες». Δε θα πάνε σε ένα καινούριο εστιατόριο και θεωρούν χαζούς όσοι δοκιμάζουν εξωτικές κουζίνες.