ΣΠΙΤΙ

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Στο minimal σαλόνι τους δεν ζητάς πολλά

Papadakis Press/ Προκόπης Οικονομόπουλος

Θέλεις να σου πούμε ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια; Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας ζουν έναν έρωτα που πολύ μας συγκινεί. Πριν μπούμε σπίτι τους και συγκεκριμένα στο σαλόνι τους, ας θυμηθούμε τα λόγια που έγραψε ο Κωστής λίγο μετά τον γάμο τους.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκαν στην Ύδρα στα μέσα του Οκτώβρη. Λίγο μετά το μυστήριο ο Κωστής θέλησε να ευχαριστήσει όσους έστειλαν ευχές και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στο Instagram λόγια αγάπης για το κορίτσι του.

«Δεν θυμάμαι να έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου τόσα πολλά μηνύματα, τόσες πολλές ευχές, με καμία αφορμή για καμία γιορτή, για καμία συναυλία, για κανένα βραβείο ή κατάκτηση. Δεν το περίμενα», έγραψε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας, ένας μεγάλος έρωτας

Ο ίδιος εξήγησε ότι αυτή η αντίδραση του κόσμου τον συγκίνησε πραγματικά. «Με συγκινεί, με γεμίζει χαρά κι ελπίδα, η εκδήλωση αγάπης φίλων, γνωστών κι αγνώστων για μια πράξη επίσης εκδήλωσης αγάπης δυο ανθρώπων που γιορτάζουν τη συνάντησή τους σε αυτό τον απέραντο, χαοτικό κόσμο», ανέφερε.

«Με συγκινεί που πέρα από το κοσμικό πλαίσιο του γεγονότος, νυφικά κουστούμια μπομπονιέρες λουλούδια και συναφή, αυτό που τελικά μένει είναι ένας καλός λόγος, μια ευχή καρδιάς, μια καλή διάθεση που μου τη μεταδίδετε από τις πρώτες ώρες κιόλας στην Ύδρα, μέχρι αυτή τη στιγμή στα μηνύματα σας», πρόσθεσε ο Κωστής Μαραβέγιας και συνέχισε ευχαριστώντας για τις ευχές.

«Αγαπημένοι μου, μου είναι αδύνατον να διαβάσω όλα τα μηνύματα, θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα σας προσωπικά, να μοιραστώ τη χαρά μου με όλους σας. Αυτή τη μέρα λοιπόν που τα ζουμιά και τα σιρόπια ακόμη τρέχουν σαν ποτάμι, και το συγκινησιακό φορτίο είναι ακόμη ασήκωτο, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους! Έναν προς έναν!», σημείωσε.

«Τόνια, υπέροχη σύζυγέ μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ, υπόσχομαι να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη. Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα, θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωστής Μαραβέγιας για την Τόνια Σωτηροπούλου.

Τόνια και Κωστής μάς δείχνουν το σαλόνι τους

Και τώρα ήρθε η ώρα να μπούμε στο σαλόνι τους το οποίο δεν θα μπορούσε να μην τους ταιριάζει. Minimal με κομψές πινελιές. Η διακόσμηση αντικατοπτρίζει τη λιτή κομψότητά τους.

πατώντας τα βελάκια θα δεις κι άλλες φωτογραφίες του σαλονιού

Λίγα πράγματα και καλά ώστε να είναι ο χώρος όμορφος μα πάνω από όλα λειτουργικός. Ο μεγάλος, γκρι, γωνιακός καναπές είναι το κεντρικό στοιχείο.

Λευκό και γήινες αποχρώσεις, όπως γκρι και καφέ, δημιουργούν ένα σκηνικό ηρεμίας με μοντέρνες πινελιές. Ο διακοσμητικός σκύλος που στέκεται μπροστά από την μπαλκονόπορτα είναι αγαπημένος μας.

Οι πίνακες που κοσμούν την τραπεζαρία δίνουν χρώμα και ένταση. Η ισορροπία είναι η λέξη κλειδί για να περιγραφεί το στιλ της διακόσμησης του σαλονιού της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια.