ΣΠΙΤΙ

Το σπίτι του Νίκου Μουτσινά είναι η όαση της ταπετσαρίας

instagram.com/nikosmoutsinas

Το σύνθημα που όλους μας ενώνει είναι Μένουμε Σπίτι. Κι όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους ανεξαιρέτως. Γιατί ένα από τα πολύ σημαντικά που μπορούμε να κάνουμε είναι να αυτοπεριοριστούμε για να περιορίσουμε την εξάπλωση του κορονοϊού. Οι διάσημοι του τόπου τούτου μένουν σπίτι και επειδή δεν μπορούν να χάσουν και την επικοινωνία με το κοινό, ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες. Από πού; Κομμένες οι έξοδοι, άρα φόντο το σπίτι τους. Το σπίτι του Νίκου Μουτσινά είχαμε την ευκαιρία να το κρυφοκοιτάξουμε και έχουμε να πούμε πως είναι η οάση του color blocking και της ταπετσαρίας.

Το σπίτι του Νίκου Μουτσινά βρίσκεται στα βόρεια προάστια για αυτό και η θεά από το μπαλκόνι έχει κομματάκι πράσινο. Μετακόμισε πριν από λίγους μήνες από το κέντρο της Αθήνας. Την ήξερα την πληροφορία. Τη μοιράστηκα.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι η ταπετσαρία με το εξωτικό μοτίβο που συνδυάζεται με ένα μεγάλο επιτραπέζιο φωτιστικό σε χρώμα πράσινο.

Ακριβώς από κάτω βρίσκεται ένα κίτρινο φλούο έπιπλο για να γίνει ο απαραίτητος συνδυασμός. Έντονα χρώματα σε συνδυασμό με πιο γήινες αποχρώσεις, όπως το γκρι που βρίσκεται στους καναπέδες του σαλονιού.

Η φιστικί παλ απόχρωση στη βιβλιοθήκη του γραφείου μαζεύει όλα τα συγχαρητήρια. Όσο για το μπαλκόνι, οι πορτοκαλί καρέκλες δένουν εξαιρετικά με τα ρετρό πλακάκια.

Στο μπαλκόνι ένα καλό μεσημεράκι

Η εξαιρετική βιβλιοθήκη

Το κίτρινο έπιπλο

το σπίτι του Νίκου Μουτσινά

Οι ταπετσαρίες (plus: το πολύ σωστό μήνυμα ένεκα της κατάστασης)

Χαλάρωση στους καναπέδες