ΣΠΙΤΙ

Νίκος Μουτσινάς: Το σπίτι του είναι η όαση της ταπετσαρίας

instagram.com/nikosmoutsinas

Ο Νίκος Μουτσινάς μάς έχει δείξει αρκετές φορές κάποια από τα σημεία του σπιτιού του. Ήταν κι αυτή η καραντίνα που περάσαμε οπότε να μην βγάλει ο άνθρωπος μια φωτογραφία με το γατί και τα σκυλιά με φόντο σπίτι;

Ο Νίκος Μουτσινάς ανεβάζει κι εμείς αυτό που έχουμε να πούμε για το σπίτι του είναι ότι πρόκειται για μια οάση του color blocking και της ταπετσαρίας.

Ο Νίκος Μουτσινάς (σχετικά) πρόσφατα μετακόμισε στα βόρεια προάστια για αυτό και η θέα από το μπαλκόνι έχει κομματάκι πράσινο.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι η ταπετσαρία με το εξωτικό μοτίβο που συνδυάζεται με ένα μεγάλο επιτραπέζιο φωτιστικό σε χρώμα πράσινο.

Ακριβώς από κάτω βρίσκεται ένα κίτρινο φλούο έπιπλο για να γίνει ο απαραίτητος συνδυασμός. Έντονα χρώματα σε συνδυασμό με πιο γήινες αποχρώσεις, όπως το γκρι που βρίσκεται στους καναπέδες του σαλονιού. Αγαπά το χρώμα στη διακόσμηση και πολύ καλά κάνει.

Σε μια πιο ουδέτερη βάση οι πινελιές σε πιο έντονες αποχρώσεις χαρίζουν πολύ στον χώρο και δίνουν έναν πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η φιστικί παλ απόχρωση στη βιβλιοθήκη του γραφείου μαζεύει όλα τα συγχαρητήρια. Όσο για το μπαλκόνι, οι πορτοκαλί καρέκλες δένουν εξαιρετικά με τα ρετρό πλακάκια.

Ο Νίκος Μουτσινάς στο μπαλκόνι για καλό μεσημεράκι

Η εξαιρετική βιβλιοθήκη

Το κίτρινο έπιπλο

το σπίτι του Νίκου Μουτσινά

Στο σπίτι του Νίκου Μουτσινά ξεχωρίζουν οι ταπετσαρίες

Χαλάρωση στους καναπέδες

Νίκος Μουτσινάς: «Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό»

Και μιας και σε βρήκα να μην σου πω και για τα τηλεοπτικά του σχέδια; Θα μείνει; Θα φύγει; Το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΙ λήγε το καλοκαίρι. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Νίκος Μουτσινάς έχει εκφράσει την επιθυμία του να σταματήσει την καθημερινή εκπομπή και να ασχοληθεί περισσότερο με το θέατρο, τη μεγάλη του αγάπη.

Σε συνέντευξή του στο «Πρωινό μας» έχει αναφέρει: «Η προτεραιότητά μου είμαι πλέον εγώ. Εγώ είμαι καλά όταν κάνω πράγματα για τα οποία δεν ντρέπομαι, πράγματα για τα οποία δεν στενοχωριέμαι, πράγματα τα οποία με γεμίζουν.

Δεν έχω σκεφτεί τι θέλω να κάνω του χρόνου. Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό. Δηλαδή, το κάθε μέρα θα ήθελα να το σταματήσω, είμαι εντάξει από το καθημερινό δώσιμο. Τώρα θέλω λίγο να μαζέψω.

Με την κορώνα δώσαμε πολλή ενέργεια. Το είχα πολύ στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι σπίτι και θέλει να του ανεβάσουμε την ενέργεια. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει ο κύκλος αυτός άνετα, αυτό νιώθω και ο κόσμος μπορεί.

Το κάθε μέρα δεν κάνει στο τέλος καλό. Θα ήθελα ο καθένας να πάρει λίγο τον χρόνο του. Και ο κόσμος από εμένα και εγώ από την τηλεόραση», δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς.