ΣΕΙΡΕΣ

Squid Game: Όσα ξέρουμε για τη 2η σεζόν που έρχεται απειλητικά

Noh Juhan @ Netflix

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα πρωταγωνιστής της σειράς Squid Game, Yeong-su, αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τη δεύτερη σεζόν της smash-hit σειράς του Netflix. Μιλώντας με το DiscussingFilm, ο O Yeong-su αποκάλυψε ότι ο δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk έχει πολλά «νέα» και ακόμη πιο «δραματικά» παιχνίδια στο μυαλό του ενώ εξηγήσει πώς η σκιά του χαρακτήρα του, ο διττός Oh Il-nam, θα πλανάται στο σύμπαν του Squid Game.

Το πράσινο φως για τη 2η σεζόν Squid Game

Πριν λίγους μήνες o δημιουργός της σειράς-φαινόμενο, Hwang Dong-hyuk επιβεβαίωσε πως η σειρά θα επιστρέψει για μια δεύτερη σεζόν λέγοντας τότε πως «υπήρξε τόση πίεση, τόση ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Έτσι σχεδόν νιώθω ότι δεν μας αφήνετε με άλλη επιλογή. Αλλά, θα πω ότι θα υπάρξει πράγματι μια δεύτερη σεζόν. Είμαι στη διαδικασία σχεδιασμού αυτή τη στιγμή. Αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε πότε και πώς θα συμβεί αυτό». Αργότερα το Netflix έδωσε και επίσημα το πράσινο φως στην δεύτερη σεζόν της σειράς, δημοσιεύοντας το πρώτο μικρό teaser.

Squid Game: O ρόλος κλειδί του 001

Κυκλοφορώντας τον Σεπτέμβριο του 2021 με μεγάλη επιτυχία, η πρώτη σεζόν του Squid Game επικεντρώνεται σε έναν διαγωνισμό στον οποίο 456 παίκτες, προερχόμενοι από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα αλλά ο καθένας είναι βαθιά χρεωμένοι, παίζουν ένα σετ παιδικών παιχνιδιών με θανατηφόρες συνέπειες με την ελπίδα να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο αξίας 45,6 δισεκατομμυρίων. Ο O Yeong-su πρωταγωνιστεί στην πρώτη σεζόν του Squid Game ως Oh Il-nam, ένας ηλικιωμένος άνδρας με όγκο στον εγκέφαλο που απολαμβάνει να παίζει τις βίαιες εκδοχές των παιδικών παιχνιδιών. Μετά από αυτό που φαίνεται να είναι ένα τραγικό τέλος, αποκαλύπτεται ότι ο Oh Il-nam είναι στην πραγματικότητα ο πλούσιος δημιουργός πίσω από το Παιχνίδι του Καλαμαριού, το οποίο επινόησε για να διασκεδάσει βαριεστημένα πλούσια άτομα όπως ο ίδιος. Ωστόσο, ο Oh Il-nam πεθαίνει. Ένας θάνατος που όπως αποκάλυψε ο Yeong-su θα επηρεάσει τον πρωταγωνιστή, Seong Gi-hun, στη 2η σεζόν.

«Πιστεύω ότι το Oh Il-nam τώρα θα είναι βαθιά στη συνείδηση ​​του Seong Gi-hun. Και νομίζω ότι ο Gi-hun έκανε κάποια προσωπική ανάπτυξη λόγω του Il-nam. Νομίζω ότι αυτό θα επηρεάσει το πώς βλέπει τη ζωή και το πώς κάνει σχέσεις με άλλα άτομα στη σεζόν 2. Νομίζω ότι η πρώτη σεζόν του Squid Game αφορούσε κυρίως περιστατικά που συνέβησαν στον Gi-Hun· οι εξωτερικοί παράγοντες που έπαιζαν στη ζωή του. Αλλά η σεζόν 2 θα είναι περισσότερο για το πώς βλέπει τον εαυτό του και πώς διαμορφώνει τη ζωή του».

Νέα και πιο δραματικά παιχνίδια

Έκτοτε, ο O Yeong-su έχει βραβευτεί με Χρυσή Σφαίρα, ενώ εξασφάλισε και μια υποψηφιότητα για Emmy για την ερμηνεία του στη σειρά, με τον Hwang Dong-hyuk να ψάχνει έναν τρόπο να τον φέρει πίσω στη συνέχεια του Squid Game. Σε πρόσφατη συνέντευξή του μεταξύ άλλων, ο Oh Young-soo ρωτήθηκε για τα παιχνίδια που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο, αποκαλύπτοντας πως θα είναι ακόμη πιο δραματικά.

«Θυμάμαι ότι έπαιζα τα παιχνίδια που υπήρχαν στην πρώτη σεζόν όταν ήμουν μικρός. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο που θα μπορούσα να σκεφτώ. Ωστόσο, δε νομίζω ότι ο σκηνοθέτης Hwang Dong-Hyuk θα εφεύρει νέα παιχνίδια για την επερχόμενη σεζόν. Νομίζω ότι θα βρει κάποια νέα από την παιδική του ηλικία και μάλιστα μου είπε ότι έχει κάποια που είναι πιο δραματικά. Οπότε, ανυπομονώ γι’ αυτά!»