ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

”Σου Κου Family”: Πρεμιέρα στις 30 Ιανουαρίου για Αντελίνα και Χάρη Βαρθακούρη

Πρεμιέρα, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου κάνουν η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης με το ”Σου Κου Family”. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15.00, στον ΣΚΑΪ το δίδυμο έρχεται να φέρει αέρα οικογενειακό στις οθόνες μας.

Από τα trailers του ”Σου Κου Family” που ήδη βλέπουμε η συνύπαρξη της Αντελίνας και του Χάρη στην τηλεόραση προμηνύεται σπαρταριστή. Έχουμε δείγμα γραφής από το Globetrotters οπότε αναμένουμε σπαρταριστές στιγμές.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το ”Σου Κου Family”

«Από το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 15.00, η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης έρχονται στον ΣΚΑΪ για να μας χαλαρώσουν, να μας διασκεδάσουν, να μας τραγουδήσουν και να μας κάνουν να νιώσουμε μια μεγάλη οικογένεια.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15.00, οι οικοδεσπότες του Σου Κου Family ανοίγουν το τηλεοπτικό σπιτικό τους και με τους συνεργάτες τους, υπόσχονται να μας αλλάξουν τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.

Στην παρέα της εκπομπής, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά και μαζί τους η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, για να μας ενημερώνουν για ό,τι παίζει και να μην αφήνουν τίποτα ασχολίαστο.

Ο σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης και η ΜαμαΤσίτα θα ετοιμάζουν για εμάς απολαυστικές συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε. Ο Χρήστος Άρχος θα μας ενημερώνει αναλυτικά για τις αστρολογικές προβλέψεις, η Τέτα Καμπουρέλη θα μοιράζεται μαζί μας μυστικά ομορφιάς και η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου θα μας μιλά για θέματα οικογένειας και σχέσεων.

Ενδιαφέροντες καλεσμένοι θα έρχονται στο τηλεοπτικό σπιτικό του Σου Κου Family, ενώ σε κάθε εκπομπή ο Χάρης μαζί με αγαπημένους τραγουδιστές θα φροντίζουν για τη διασκέδασή μας με ένα μουσικό πρόγραμμα – έκπληξη».