ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αντελίνα Βαρθακούρη: Μιλά ανοιχτά για τον Alpha. Σπόντες; Ποιες σπόντες;

Μετά το συναινετικό διαζύγιο η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι και πάλι ελεύθερη να συζητήσει με όλα τα κανάλια. Η λύση του συμβολαίου της με τον Alpha έγινε πριν από λίγες ημέρες και η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 προκειμένου να μιλήσει για όλα.

Κι όταν η Αντελίνα Βαρθακούρη λέει θα μιλήσω ανοιχτά, το εννοεί. Μίλησε για την εκπομπή «Χτύπα το Κουδούνι» που άποψη τηλεθέασης δεν πήγε όπως αναμενόταν με αποτέλεσμα να κοπεί έπειτα από λίγα επεισόδια, μίλησε για το κόνσεπτ, για τις ευθύνες και για το αν θα ήθελε να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη.

«Δεν ερχόμουν 2 χρόνια γιατί έπρεπε να πάρω έγκριση. Σπάσαμε από κοινού το συμβόλαιο. Ήταν ένα ραντεβού πολύ γρήγορο, 2 λεπτών. Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι στον σταθμό και δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία.

Την εκπομπή δεν την χάρηκα, γιατί δεν ήμουν εγώ. Δεν ήξερα τον τίτλο της εκπομπής, δεν ήξερα τι είναι και τι περιλαμβάνει και όταν κάναμε τα γυρίσματα είδα κάτι που δεν ήμουν εγώ. Δεν συμφωνούσα με κάποια πράγματα, είμαι του πιο αυθόρμητου. Όταν τον Μάιο χτυπήθηκα πάρα πολύ από τους δημοσιογράφους, δεν βγήκε κανείς να με στηρίξει από το κανάλι.

Αυτό που βλέπατε στην εικόνα μου ήταν η οπτική κάποιου ανθρώπου που τη σέβομαι. Τα πάντα, ρούχα, μαλλιά, μακιγιάζ.

Όταν είσαι ενεργός κάνεις και λάθη. Εμένα το πρόβλημά μου είναι να κάνω τα δικά μου λάθη. Όταν η καλή πρόθεση γίνεται εμμονή και δεν ακούς, εκεί νομίζω λίγο χάνεται. Η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ. Εγώ ενοχλούμαι όταν δεν θέλεις να ακούς.

Όταν τελείωσα το Globetrotters είχα και άλλες προτάσεις επαγγελματικές. Για να εμπιστευτώ τον Alpha, πάει να πει ότι δεν πήγα μόνο για το Αντελίνα χτύπα το κουδούνι. Είχαμε συμφωνήσει τελείως διαφορετικά πράγματα. Εγώ πήγα για ζωντανό, το ξέρουν όλοι. Όμως, επειδή ήταν τέλος σεζόν, κάναμε το Αντελίνα χτύπα το κουδούνι για να μην κάνουμε κάτι βιαστικό.

Δεν είχαμε συμφωνήσει, δεν είχαμε γράψει στο συμβόλαιο ότι θα πάω στο πάνελ κάποιας εκπομπής. Μου έκαναν πρόταση να είμαι στο πάνελ της Σταματίνας, η οποία είναι και φίλη και την εκτιμώ πολύ Οπότε, πώς μου βάζεις έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω να μου κάνει πρόταση για το Happy Day; Αυτή η πρόταση ήρθε μετά το κόψιμο του Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» ανέφερε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Στο τέλος της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά είπε: «Μαζί μας θα είναι και αύριο η Αντελίνα, έχω να σας πω». Να το εκλάβουμε ως υπονοούμενο για τη νέα τηλεοπτική στέγη της Αντελίνας;