ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σου έλειψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την τηλεόραση; Επιστρέφει στο “My Style Rocks”

Instagram.com/konstantinaspyropoulou

Μπορεί να σου φαίνεται λες κι έχει περάσει περίπου μισός αιώνες από τότε που έτρεχε η τηλεοπτική σεζόν 2018 – 2019 και δεν θα σε αδικήσω. Το 2020 μοιάζει να έχει διάρκεια πολλαπλάσια των ημερών του και κάπως έτσι δεν συνειδητοποιείς εύκολα ότι πάνε μόλις δύο χρόνια από τότε που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν παρουσιάστρια του “My Style Rocks”. Την επόμενη χρονιά η παρουσιάστρια συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο “Just The 2 Of Us” του Open, και φέτος παρέμεινε εκτός τηλεόρασης. Όχι όμως για πολύ. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει σε γνωστά λημέρια.

Σύμφωνα με το Πρωινό και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα κάνει την επάνοδό της στο “My Style Rocks” του ΣΚΑΪ, αλλά όχι στη θέση της παρουσιάστριας. Αυτή ανήκει στην Κατερίνα Στικούδη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα συμμετέχει στο reality μόδας του ΣΚΑΪ, ως guest κριτής την τελευταία εβδομάδα του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την πρόταση της έκανε η εταιρεία παραγωγής “Acun Media” και η ίδια είναι πολύ θετική. «Σύντομη θα είναι η επιστροφή της», διευκρίνισε ο Αλέξης Μίχα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την παρουσία της στο παιχνίδι.

Σου θυμίζω ότι η κριτική επιτροπή του “My Style Rocks” στην οποία θα προστεθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως guest judge, αποτελείται από τους: Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκη Γαβαλά.

Το My Style Rocks ολοκληρώνει τα γυρίσματά του

Όπως είπε ο ίδιος στην αρχή του ρεπορτάζ που μετέφερε το “My Style Rocks”, έχει προχωρήσει στη δρομολόγηση όλων των γυρισμάτων του, υπό το φόβο ενός πιο αυστηρού lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. «Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η ομάδα της εκπομπής αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Χάρη Χριστόπουλου από τη θέση του κριτή και την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά στην κριτική επιτροπή του “My Style Rocks”.

«Από την αρχή ήθελαν περισσότερο τον Λάκη Γαβαλά. Υπήρχε η εμπλοκή με τη θεατρική παράσταση στην οποία θα συμμετείχε η οποία λόγω κορονοϊού δεν ανεβαίνει, οπότε επέστρεψε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο Χάρης Χριστόπουλος είχε επίσης κάποιες άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Λύθηκε αναίμακτα αυτή η συνεργασία. Συζητά για ένα άλλο concept στο οποίο ίσως να συμμετέχει», ανέφερε ο δημοσιογράφος.