ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σμαράγδα Καρύδη: Διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και αναβλήθηκε η πρεμιέρα του Celebrity Game Night

Instagram.com/smaragda_karidi_official

Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα του “Cleberity Game Night” που θα επέστρεφε στη συχνότητα του Mega την Παρασκευή 5 Μαρτίου, η πανδημία χάλασε τα σχέδια τόσο στην παραγωγή όσο και στη Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και αυτή τη στιγμή, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, αναρρώνει σπίτι της σε καθεστώς καραντίνας.

Η Σμαράγδα Καρύδη δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση ή ανάρτηση στα social media. Ωστόσο, ο τηλεοπτικός σταθμός έχει αναλάβει την ενημέρωση για τηνπορεία της υγείας της, καθώς η συγκεκριμένη εξέλιξη βάζει φρένο στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του “Celebrity Game Night”.

H Σμαράγδα Καρύδη είναι θετική στον κορονοϊό

Ακολουθώντας παράλληλη πορεία με την εξέλιξη της υγείας της Σμαράγδας Καρύδη, η πρεμιέρα του “Celebrity Game Night” αναβάλλεται για μία βδομάδα και η κατάσταση υγείας της παρουσιάστριας θα καθορίσει το πότε θα γυριστούν τα νέα επεισόδια. Η καθυστέρηση μίας εβδομάδας επιβάλλεται με σκοπό να μην διακοπεί η ροή της εκπομπής. Μέχρι να προβληθούν τα ήδη μαγνητοσκοπημένα επεισόδια, θα έχει παρέλθει ο απαιτούμενος χρόνος και θα έχουν ξεκινήσει ξανά τα γυρίσματα.

Πιο συγκεκριμένα, η Σμαράγδα Καρύδη έκανε το τεστ λίγο πριν ξεκινήσουν τα γύρισμα και δυστυχώς βγήκε θετικό. Το κανάλι και η εταιρεία παραγωγής ειδοποιήθηκαν αμέσως από την παρουσιάστρια προκειμένου να γίνει ιχνηλάτηση και να διεξαχθούν τα απαραίτητα τεστ όλων των εργαζομένων και των λοιπών καλεσμένων. Μέχρι στιγμής κανείς άλλος δεν έχει βγει θετικός ενώ η ηθοποιός δεν έχει εκδηλώσει μέχρι στιγμής κάποιο σοβαρό σύμπτωμα.

Ο σκοπός και η δομή του “Celebrity Game Night”

Η Σμαράγδα Καρύδη προσκαλεί αγαπημένους ηθοποιούς, καλλιτέχνες, αθλητές, πρόσωπα της επικαιρότητας, οι οποίοι χωρίζονται σε δύο ομάδες. Σε κάθε ομάδα τρεις celebrities κι ένας παίκτης, βάζουν τα δυνατά τους και διαγωνίζονται σε διάφορα παιχνίδια. Ο παίκτης της ομάδας που θα κερδίσει μοιράζεται τα κέρδη με έναν celebrity και αυτός, με τη σειρά του, τα δωρίζει για φιλανθρωπικό σκοπό. Στο στούντιο, η μπάντα της εκπομπής συμμετέχει σε μουσικά παιχνίδια και γρίφους.