ΣΠΙΤΙ

Το υπέροχο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου είναι για «σαλόνι» περιοδικού

instagram.com/sissychristidou/

Βολεύεσαι στην πολυθρόνα σου και ανοίγεις περιοδικά διακόσμησης. Για το χάζι και γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου. Συνέχισε τη συνήθειά σου αλλά σε περίπτωση που θέλεις να γλιτώσεις χρόνο, έχω να σου κάνω μία πολύ σημαντική πρόταση. Βολέψου στην πολυθρόνα σου (από τη βολή σου, εγώ δεν θα σε βγάλω) και δες το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου στα βόρεια προάστια. Υπόδειγμα μοντέρνας διακόσμησης.

Μέσα από το Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου πολλές φορές μας έχει δείξει γωνιές του σπιτιού της. Πέρα από το προσωπικό σου γούστο, ένα πρέπει να παραδεχθείς. Το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου είναι λειτουργικό. Γιατί καλή η άποψη και η αισθητική αλλά αν δεν μπορείς να ζήσεις και να κινηθείς μέσα στον χώρο που έχεις δημιουργήσει τότε κάτι πάει πολύ λάθος.

Ανοιχτοί χώροι και πολύ φωτεινοί. Οι μεγάλες τζαμαρίες στο σπίτι επιτρέπουν στο φυσικό φως να μπει στον χώρο. Γήινοι τόνοι και λεπτομέρειες industrial. To γκρι, σε κάθε του απόχρωση, είναι κυρίαρχο.

Από τα πολύ αγαπημένα σημεία του σπιτιού, η κρεβατοκάμαρα της Σίσσυς Χρηστίδου. Τα διακοσμητικά τούβλα στον τοίχο είναι μία τάση που αναγεννήθηκε και αποτελεί το σημείο «κλειδί». Τα θεμέλια του σπιτιού σε κοινή θέα. Βέβαια, σε περίπτωση που δεν είσαι έτοιμη για μία τέτοια μεγάλη αλλαγή μπορείς να δοκιμάσεις ταπετσαρίες στο μοτίβο αυτό.

Η ανοιχτή κουζίνα είναι #decogoals αλλά προϋποθέτει εξαιρετικό απορροφητήρα ώστε να μην μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που έριξες τοίχους και πόρτες.

Το υπνοδωμάτιο της Σίσσυς Χρηστίδου

 

Η κουζίνα

 

Το σαλόνι

 

Οι λεπτομέρειες

Το μπάνιο