ΣΠΙΤΙ

Η ξενάγηση της Δέσποινας Βανδή στην κουζίνα του σπιτιού της

instagram.com/desp1navandi/

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Μαρία Καβογιάννη στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δανάη Μπάρκα και την Ευδοκία Ρουμελιώτη να της έχουν ετοιμάσει ένα υπέροχο πάρτι.

Στις προετοιμασίες του τραπεζιού πρώτη και καλύτερη η Δέσποινα που ξέρουμε πως είναι δεινή μαγείρισσα.

Η κοτόπιτα για το πάρτι της Μαρίας Καβογιάννη

Η Δέσποινα Βανδή για χάρη της φίλης της, φόρεσε ποδιά κι άνοιξε φύλλο για πίτα. Αλεύρι, ζύμωμα, «ξεκούραση», άνοιγμα και μία νοστιμότατη κοτόπιτα μπήκε στον φούρνο.

«Θα το κάψουμε κυρ- Στέφανε» Αφορμή η @maria_kavogianni_official», έγραψε με η Δέσποινα και μοιράστηκε τη φωτογραφία της. Με αλεύρι στο πρόσωπο; Με αλεύρι στο πρόσωπο γιατί όπως λένε οι νοικοκυρές «αν δεν λερωθείς στην κουζίνα, φαγητό δεν φτιάχνεις».

Η Δέσποινα Βανδή στην κουζίνα

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει πλάνα από την κουζίνα της. Συχνά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από το αγαπημένο της σημείο στο σπίτι της.

Minimal και ιδιαίτερα λειτουργική με πολλά ντουλάπια, δύο φούρνους και μεγάλες επιφάνειες για τη σωστή προετοιμασία.

Κυριαρχεί το λευκό και το inox ενώ η πόρτα που οδηγεί στον εξωτερικό χώρο επιτρέπει στο φυσικό φως να μπαίνει στην κουζίνα και να δημιουργεί μία πιο ζεστή ατμόσφαιρα.

Και πριν αποχωρήσεις ρίξε και μία ματιά στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη που πολύ μου αρέσει εμένα προσωπικά, αν με ρωτάς.