ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Σία Κοσιώνη: Αυτοσαρκάζεται και δεσμεύεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στην Eurovision 2022

Papadakis Press/ ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision 2022 πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο και μπορεί η Κύπρος και η Ανδρομάχη να αποκλείστηκαν προκαλώντας μας θλίψη, αλλά η Σουηδία και η Cornelia Jakobs εμφανίστηκαν στη σκηνή για να μας δώσουν μία κάποια ανάταση διάθεσης. Κι αυτό γιατί στο πρόσωπο της Cornelia Jakobs, τα δικά μας μάτια είδαν άλλα πράγματα. Είδαν τη Σία Κοσιώνη της Σουηδίας.

Η Σουηδία στην Eurovision 2022 εκπροσωπείται από την Cornelia Jakobs και το τραγούδι Hold Me Closer. Το τραγούδι μπορεί να μην ενθουσιάζει καθόλου τον Γιώργο Καπουτζίδη, όπως έδωσε σε όλους να καταλάβουν κατά τη διάρκεια του ημιτελικού, αλλά είναι ένα από τα μεγαλύτερη φαβορί για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022. Εμείς στο ελληνικό Twitter ποσώς ασχοληθήκαμε με την ποιότητα του τραγουδιού και την ικανότητας της Σουηδίας να στέλνει σχεδόν ανελλιπώς καλά τραγούδια στη Eurovision. Εμείς στο ελληνικό Twitter τρίβαμε τα μάτια μας, βλέποντας στην οθόνη τη Σία Κοσιώνη ή έστω τη Σουηδή σωσία της.

Οι αναφορές στη Σία Κοσιώνη ήταν τόσο πολλές και η ομοιότητα τόσο εμφανής που την αντιλήφθηκε και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Σία Κοσιώνη: Η ανάρτησή της για τη Eurovision 2022 και τον προσωπικό της «κλώνο»

Η Σία Κοσιώνη, άφησε για λίγο στην άκρη το σοβαρό πρόσωπο της anchorwoman και κατέφυγε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να σχολιάσει κι εκείνη με τη σειρά της την ομοιότητά της με την εκπρόσωπο της Σουηδίας στη Eurovision 2022.

Αναρτώντας μία φωτογραφία της Cornelia Jakobs η Σία Κοσιώνη δεν δίστασε να τρολάρει τον εαυτό της για την ομοιότητά της και δεσμεύτηκε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στον τελικό του Σαββάτου 14 Μαΐου.

«Παιδιά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!», έγραψε η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε κι ίσως «πρόδωσε» το γεγονός ότι είναι κι εκείνη μία fan της Eurovision.

Πάντως η Cornelia Jacobs, δεν είναι η μόνη «κλώνος» εκπροσώπου της εγχώριας showbiz που βλέπουμε στη φετινή Eurovision. Εκτός από τη σωσία που απέκτησε ξαφνικά η Σία Κοσιώνη, η Ελένη Φουρέιρα έχει επίσης τη δική της σωσία.

Ο λόγος για τη Chanel που θα τραγουδήσει για την Ισπανία το SloMo, ένα ακόμα φαβορί του φετινού διαγωνισμού. Θα τη δεις παρακάτω και θα βγάλεις και τα δικά σου συμπεράσματα για την ομοιότητά της με την τραγουδίστρια που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη Eurovision 2018 για την Κύπρο.