ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Eurovision 2022: Ο Γιώργος Καπουτζίδης «δεν περνάει καλά στον Ημιτελικό» και το Twitter διχάζεται με τα σχόλιά του

Papadakis Press Νίκος Παπαδάκης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου ήταν τα δύο πρόσωπα που ανέλαβαν την πλοήγησή μας στον μουσικό κόσμο της Eurovision 2022. Τόσο στον Α’ Ημιτελικό, όσο και στον Β’ Ημιτελικό, ο σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής και η δημοσιογράφος, ανέλαβαν όπως πάντα να μας μιλήσουν για τα τραγούδια των χωρών που διαγωνίστηκαν και να μοιράσουν γέλιο και χαρά στους τηλεθεατές.

Παρόλο που ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει πλέον συνδέσει το όνομά του με τον θεσμό του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού, και κάθε χρόνο υπάρχουν κάποιοι τηλεθεατές που περισσότερο προσμένουν τον σχολιασμό του παρά τα τραγούδια, κατά τη διάρκεια του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2022 τα σχόλια για όσα έλεγε στο Twitter δεν ήταν αμιγώς αποθεωτικά, όπως ίσως περίμενες.

Αρκετοί ήταν οι χρήστες του Twitter που «τα έβαλαν» με τον Γιώργο Καπουτζίδη τη βραδιά του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2022. Για τον τρόπο με τον οποίο σχολίασε κάποιους από τους διαγωνιζόμενους, για τον τρόπο που δεν έκρυβε τα αρνητικά του συναισθήματα για ένα τραγούδι, για τον τρόπο που γελούσε μαζί με τη Μαρία Κοζάκου χωρίς να εξηγούν στο κοινό ποιο είναι το αστείο. Οι χρήστες του Twitter βρέθηκαν να απογοητεύονται και το εξέφρασαν στην πλατφόρμα.

O Γιώργος Καπουτζίδης και ο σχολιασμός του στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2022 δίχασε το Twitter

Με τον δικό του καυστικό τρόπο σχολίασε αρνητικά τον Γιώργο Καπουτζίδη, τη Μαρία Κοζάκου και τον σχολιασμό της Eurovision 2022 και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Φυσικά υπήρχαν και άλλοι χρήστες που απόλαυσαν τον σχολιασμό που πρόσφερε στη βραδιά της Eurovision ο Γιώργος Καπουτζίδης, όπως και κάθε χρονιά. Υπήρχαν αυτοί που κατάλαβαν γιατί δεν χρειάζονταν λόγια σε κάποιες στιγμές για να εκφράσει τη σατιρική του διάθεση, κι άλλοι που συμφωνούσαν απολύτως με τον σχολιασμό του για τα τραγούδια που στην φετινή Eurovision δεν έχουν καταφέρει ως ώρας να προκαλέσουν κάποια κύματα ενθουσιασμού (Α και Β Ημιτελικού συμπεριλαμβανομένου).

«Δεν περνάω καθόλου καλά σε αυτόν τον ημιτελικό», είπε γελώντας την ώρα που θα ακουγόταν το τραγούδι του Βελγίου, ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στο επόμενο τραγούδι, αυτό της Σουηδίας, προτίμησε να μουγκρίζει από το να μιλήσει, καθώς μάλλον δεν του άρεσε καθόλου. Τα γέλια του με τη Μαρία Κοζάκου ήταν εκείνα που κυρίως ακούγονταν on air και στο επόμενο και τελευταίο τραγούδι της βραδιάς.

Κάτι μου λέει ότι ούτε το κοινό της Eurovision 2022 πέρασε καλά στους Ημιτελικούς και προς Θεού δεν φταίει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Φταίει το σύνολο των τραγουδιών που διαγωνίστηκαν φέτος κι ήταν όλα κάπως “meh”. Τόσο που άφησαν πολύ χρόνο ελέυθερο και πολύ ενθουσιασμό μη ενεργοποιημένο ώστε να προσέξει κανείς πόσες φορές γέλασε ο Γιώργος Καπουτζίδης με την συμπαρουσιάστριά του.

Ραντεβού στον τελικό της Eurovision 2022, το Σάββατο 14 Μαΐου, να δούμε μήπως κάτι έχει αλλάξει τότε. Τα τραγούδια δεν θα αλλάξουν, αλλά ούτε και οι σχολιαστές. Τον τελικό θα σχολιάσουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, ενώ πάνω στη σκηνή θα βρεθούν 25 χώρες να διαγωνίζονται για τον τίτλο του μεγάλου νικητή. Η Ελλάδα, η Αμάντα Γεωργιάδη και το Die Together θα εμφανιστούν στις οθόνες μας στη θέση 17. Ίσως η έξαψη του τελικού και το γεγονός ότι ξέρουμε ότι η βραδιά θα κλείσει με ένα τρόπαιο να γεννήσουν αυτόματα τον ενθουσιασμό που χρειαζόμαστε όλοι, και το κοινό και ο Γιώργος Καπουτζίδης.