ΣΕΙΡΕΣ

Sex and the City: Οι πρώτες φωτογραφίες του Mr. Big και της Carrie. Τι γίνεται με τη σχέση τους;

WireImage James Devaney

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της σειράς που γνωρίσαμε ως Sex and the City και που τώρα θα δούμε ως And Just Like That.

Για να μην έχουμε παράπονο, βλέπουμε συνέχεια υλικό από τα γυρίσματα που ξεκίνησαν τον Ιούλιο στη Νέα Υόρκη και μας υπόσχεται μπόλικο στιλ (ε πώς αλλιώς) και επιστροφές όλου του cast, εκτός από την Kim Cattrall. Το Sex and the City θα έχει σύγχρονα στοιχεία, αλλά δεν γίνεται να λείπει το μεγαλύτερο love story του.

NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 02: Sarah Jessica Parker and Chris Noth seen on the set of "And Just Like That..." the follow up series to "Sex and the City" in Chelsea on August 02, 2021 in New York City. (Photo by James Devaney/GC Images) / James Devaney/

Ο Mr. Big, η Carrie Bradshaw και οι φωτογραφίες αγάπης

Αυτή τη φορά, οι φωτογραφίες έρχονται από τους προσωπικούς λογαριασμούς της Sarah Jessica Parker και του Chris Noth. Το ζευγάρι που αναφέρουμε ακόμη και σήμερα, ειδικά όταν θέλουμε να αναφερθούμε σε on/off σχέσεις, απόμακρους συντρόφους και μία κάποια τοξικότητα. Αν και πολλοί fans δείχνουν να μην θέλουν το ζευγάρι μαζί, οι φωτογραφίες που οι ίδιοι ανέβασαν, δείχνουν μάλλον το αντίθετο.

Η Sarah Jessica Parker ανέβασε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς, με τον Mr. Big να της κρατά τρυφερά το πρόσωπο. Και κάπου εκεί, οι fans παρατήρησαν ότι φορά τη βέρα του. Η δε λεζάντα της Parker μαρτυρά ότι το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί «Αυτοί οι δύο. Στοιχηματίζω ότι απόψε θα μείνουν μέχρι αργά έξω». Και πάνω που εμείς πλάθουμε σενάρια για το πώς θα είναι η συγκεκριμένη σχέση το 2021, με εκείνον να είναι πλέον 66 χρονών και εκείνη κοντά στα 60, ο Chris Noth ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία με τους δυο τους. Με τον Mr. Big να είναι ελαφρώς αγριεμένος.

Οι επιστροφές των πρώην τους στο reunion του Sex and the City

Τώρα που ξέρουμε ότι μάλλον το ζεύγος είναι ακόμα μαζί, αναρωτιόμαστε για την παρουσία των πρώην τους. Ο Aidan Shaw θα είναι σε αρκετά επεισόδια της σειράς, ενώ ένα πέρασμα κάνει σίγουρα και η Natasha, μία εκ των πρώην συζύγων του Mr. Big. Μένει να δούμε τον ρόλο τους στο reunion, αλλά και τα new entries που (επιτέλους) θα εκπροσωπήσουν το diversity στο Sex and the City.